NHL Lördag

Två matcher tidigt ikväll!

Boston Bruins - Washington Capitals 1X (resultat: 3-3 Full tid)
Bostons målskytte har lossnat rejält nu, 12-1 senaste två matcherna. Tredje raka hemma matchen för Boston nu, och man verkar ha fått bra med fart under skridskorna. Capitals är ett riktigt bra lag och man har slagit Boston två gånger tidigare denna säsong, senast blev det dock förlust med 3-2. Om Boston inte viker ned sig och inte spelar som de gjort till och från den senaste månaden så bör man slå Caps. Men man vet ju inte vad skjutglade Ovechkin och passningsgeniet Bäckström kan hitta på.

New Jersey Devils - Florida 1 (resultat: 7-2 full tid)
Senaste mötet för ett par veckor sedan slutade med Florida vinst 4-0, men då spelade Devils riktigt dåligt tycker jag. Nu har man fått tillbaka Brodeur i målet, och vilken comeback han gjorde. Täppte till direkt i första matchen, och höll sin hundrade nolla i karriären. 2-1 i matcher till New Jersey denna säsong. NJ är säkert revanschsugna efter förra förlusten.  Florida är också ett lag som spelat betydligt bättre på hemmaplan. Vokoun tillbaka i mål för Florida, han har 3 nollor på 6 matcher, väldigt bra alltså. Bra läge för att spela Under 5,5 mål.


Återkommer med mer senare...

Tipslördag!

Man saknar tiden med Tipslördag på TV4, med Premier League och Billy Landsdowne som kommentator. Det var fina tider det..

Idag finns det flera spikar att spela.

Chelsea - Wigan 1 (1.30)
Chelsea kommer köra på för fulla muggar, här vilar man inte några spelare för det är 1½ vecka kvar till nästa CL-omgång. Drogba såg bättre ut i Onsdags då han nätade mot Juventus. Tror han startar idag, kanske till och med med Anelka bredvid. Lilla Wigan har ett par spelare som man får se upp med, b.la Antonio Valencia, men de bör inte kunna rå på segermaskinen Ch£lsea. Tror spelarna fått lite ny kämpaglöd nu när Hiddink dykt upp.

Arsenal - Fulham 1 (1.44)
Arsenals kräftgång kanske slutar här, jag tycker man borde vunnit med mer än 1-0 mot Roma i veckan, för man spelade bra. Det var första gången man kände igen Arsenal på ett bra tag. Tror även här att den trenden byggs vidare. Fulham är inget bra bortalag heller.

M'Boro - Liverpool 2 (1.75)
Gerrard tillbaka, guld värt! Och detta är en måste-match kan man säga. Man är 7 poäng bakom United och man har inte råd att tappa fler poäng. M'boro ligger näst sist och är inne i en dålig period. Tappar man poäng här och United vinner sin nästa match så är det godnatt med titeln.

Everton - West Bromwich 1 (1.50)
Tabelljumbon WBA kommer att åka ur, och här får man inte med sig någon poäng kan jag lova. Everton är ett mycket bättre lag och speciellt på hemmaplan där man kan slå nästan vilket lag som helst i PL.

Trading deadline.

Trading deadline närmar sig med stormsteg borta i NHL, fönstret stänger onsdag kväll, och vi kommer försöka hålla er uppdaterade på vilka som flyttar var osv. Nedan följer en liten sammanställning av de trades som gått igenom de senaste 2 veckorna.

Montreal acuires: D Mathieu Schneider, 2009 Conditional pick.
Atlanta acquires: 2009 2nd round pick, 2010 3rd round pick.

Ottawa acquires: D Chris Campoli, F Mike Comrie.
NY Islanders acquires: F Dean McAmmond, 2009 1st round pick.

Pittsburgh acquires: F Chris Kunitz, F Eric Tangradi.
Anaheim acquires: D Ryan Whitney.

Montreal acquires: D Doug Janik.
Dallas acquires: F Steve Begin.


Återkommer med mer tradenyheter så fort dom trillar in.

Vi ångar på.

Igår hann vi tyvärr inte skriva nåt här i bloggen, då vi var rätt upptagna båda två. Försöker ta igen det ikväll istället. Nu kör vi!

Detroit Red Wings - Los Angeles Kings 1
På de senaste 21 mötena lagen emellan har Wings gått segrande ur striden hela 19 gånger. Inte mycket talar för att det ska sluta på ett annorlunda sätt denna gången heller. Kings har stora problem offensivt just nu, man har bara gjort ett enda mål under ordinarie tid på de senaste 2 matcherna, och tränaren Terry Murray har därför kastat om lite i kedjorna inför kvällens match. Chris Osgood antagligen tillbaks mellan stolparna i Wings efter att ha fått vila i ungefär 2 veckor. Minus dock för Wings är att de antagligen kommer till spel utan bäste målskytten Marian Hossa (34). Kings har som sagt svårt för Wings och inte blir det lättare av att Wings är inne i en bra trend och att man denna gången möter dom i Joe Louis Arena.

Calgary Flames - Minnesota Wild 1X
Flames jagar sin 4e raka vinst inatt hemma i Pengrowth Saddledome, där man har vunnit 20 av 23 möten med Wild genom tiderna. Flames har vunnit alla tre möten med Wild denna säsong men alla gånger med ett måls marginal, varav två gånger på övertid. Stort plus för Flames är att Jarome Iginla verkar ha kommit igång med målproduktionen igen, samt att målvakten Mikka Kiprusoff har spelat riktigt bra nu på slutet. Kiprusoff brukar trivas mot just Wild och han har vunnit 13 av 14 hemmamöten. I Wild saknas dessutom Owen Nolan som är en av lagets pådrivare. Det mesta talar som sagt för Flames i denna drabbning, men förbered er på att det kan bli en väldigt jämn match.

Vancouver Canucks - Tampa Bay Lightning 1
Canucks kommer från en tung 0-3 förlust mot Montreal, där man faktiskt var det bättre laget. Ikväll får man chansen att komma igen och få tillbaka sjävlförtroendet hemma mot Lightning. Canucks har 7-0-1 hemma mot Tampa genom tiderna. Man har också vunnit 3 raka matcher på hemmais nu. Lightning däremot har ett uselt bortafacit (9-17-4) och 6 raka bortaförluster och har släppt in i snitt 4.3 mål under dessa matcher. Lightning saknar fortfarande sina två huvudmålvakter i Mike Smith och Olaf Kolzig, och man har fortfarande inte lyckats hitta någon bra ersättare. Vancouver kommer antagligen till spel utan Pavol Demitra som råkade ut för en fingerskada i tisdagens match. Tampa är som sagt ganska skakiga just nu när man saknar sina två målvakter och nu möter man ett lag som gör en hel del mål. Solklar 1a!

Philadelphia - Montreal Över 5,5
Brukar bli mål i dessa möten, och Biron i Flyers målet är deras största svaghet. Båda lagen är offensiva och gör hyffsat mycket mål. Över 5,5 till 1,70.

Nattens NHL

Fyra matcher i NHL inatt. Här kommer tre utav dom.

Philadelphia Flyers - Los Angeles Kings 1
Back to back för Flyers som tog en fin skalp igår natt borta mot Caps, vinst 4-2. Los Angeles är oväntat bra i år, men är inte lika riktigt lika bra utanför Staples Center, enligt mig. Tror att Flyers kommer stärkta från gårdagen och borde lyckas hålla undan för ett LA som är klart sämre på pappret.

Pittsburgh Penguins - New York Islanders 1
Pittsburgh verkar ha kommit igång nu, och man jagar slutspelsplats i Eastern. Nu möter man NHL's klart sämsta lag, både poängmässigt och på pappret. Islanders har dessutom tradat bort två utav sina bättre spelare i Mike Comrie och Chris Campoli till Ottawa. Det ska mycket till för att Islanders ska kunna rubba Pengs inatt. Klar 1a.

Detroit Red Wings - San Jose Sharks 1X
1an mot 2an i Eastern Conference. Väldigt svårtippad match där jag dock håller Wings som favorit. Sharks kommer senast från en ganska dålig insats mot Dallas där man var tillbaka pressade merparten av matchen, men ändå lyckades vinna med 1-0. Det kan man tacka Nabokov i målet för som stod för den ena jätteräddningen efter den andra. Sharks är inte lika bra på bortais som på hemmais och nu möter man ett lag som är väldigt hemmastarkt i Detroit. Wings är inne i en bra trend just nu där man har 7-2-1 på de senaste 10 matcherna, och jag tror att man fortsätter att bygga på den trenden inatt.

NHL & CL

Hejsan, här kommer lite matcher jag spelat inför natten och morgondagen. Hinner tyvärr inte gå igenom de så noga, p.g.a tidsbrist!

Washington Capitals - Philadelphia Flyers 1
Svår match, men Caps har fart under skridskorna nu, och vill ligga top 3 när det är dags för slutspel.

Calgary Flames - Columbus Blue Jackets 1
Flames är mycket bra hemma. Kiprusoff i mål och han brukar dominera mot Jackets.

Buffalo Sabres - Anaheim Mighty Ducks 2
En liten chansning, tror Anaheim är på väg uppåt. På pappret bättre lag än Sabres.

Ottawa Senators - Carlona Hurricanes 1
Tror Ottawa frälser hemma publiken ikväll. Alfie tillbaka?


*****

Ikväll la jag en slant på följande matcher.

Singel: Inter - Man Utd X (3.10) *WON*

Singel: Sporting Lissabon - Bayern Munchen X (3.20)

Fyrling:
Inter - Man Utd
X2 *WON*
Lyon - Barcelona 1X *WON*
Real Madrid - Liverpool X2 - spelas imorgon Onsdag 20.45
Arsenal - Roma 1X *WON*





KHL, NHL & Elitserien

San Jose Sharks vann inatt trots ganska hafsigt spel, speciellt i egen zon. Tur då att man har en utav NHL's bästa målvakter i Evgeni Nabokov som var alldeles utmärkt inatt.

Ikväll spelar jag elitserien:

Djurgårdens IF vs. Skellefteå AIK - (2.05)
HV71 vs. Brynäs IF - (1.65)
Linköpings HC - Södertälje SK - (1.40)

Djurgården tror jag slår ett formsvagt SAIK. LHC behöver bryta den negatvia treden och gör det ikväll mot SSK. HV71 hemmastarka och dom har ett mycket bättre lag än BIF, så jag tror dom tar hem det ikväll.

KHL,
Lokomotiv Yaroslavl vs. Metallurg Magnitogorsk - (1.90) WON
Khimik Voskresensk vs. Togliatti Lada - (1.70) WON
SKA St Petersburg vs. Traktor Cherlyabinsk - (1.50) LOST

Hittade även tre SM-Liiga matcher att spela;
JYP Jyväskylä vs. KalPa Hockey - (1.73) LOST
Tappara Tampere vs. Jokerit Helsinki - (2.00) WON
HIFK Hockey vs. Ilves Tampere - (1.75) WON


Återkommer senare med några av kvällens NHL matcher.

/Chris

Dags att vinna igen!

Bara en match i NHL inatt.

Dallas Stars - San Jose Sharks X2
Stars är väldigt starka på hemma plan, 9 vinster på de senaste 12 matcherna. Men man förlorade senast mot Chicago med 3-1, där Marty Turco i målet var den som faktiskt höll ner siffrorna. San Jose kommer från en skön 3-0 seger mot Atlanta där man gladdes extra mycket åt att Jeremy Roenick var tillbaka i spel efter en långtidsskada. Dallas saknar ett gäng nyckelspelare där poängmaskinen Brad Richards, som bröt handleden förra måndagen, är mest saknad. Skadeläget samt att Sharks jagar sin 4e raka vinst, av 4 möjliga, i år mot Stars gör att vi tror på vinst för Sharks inatt.

NHL Sunday

Inatt har det inte gått våran väg. Hade man satsat på de vinnande lagen med facit i hand hade man nog varit miljonär! Men vi kommer igen, har fortfarande hög procent träffsäkerhet!

Återkommer senare under Söndagen med lite matcher!

Har spelat följande matcher ikväll:

Washington Capitals - Pitsburgh Penguins 1
Ovechkin vs. Malkin? Denna match vill båda lagen vinna till 100%. Svårt,  men tycker Caps har bättre form. Känns fortfarande som Pingvinerna letar efter formen. Caps har två raka vinster mot Pengs.

Tampa Bay Lightning - Boston Bruins 2
Boston kommer från en hyffsad insats mot Florida, där man inte fick hål på Vokoun. De har 5 raka förluster och det är inte likt Boston. Tror dom bouncar tillbaka inatt. Tampa har inte spelat bra på sistone heller.

Chicago Blackhawks - Minnesota Wild 1
Chicago är en av säsongs större uppstickare. Man spelar kanon både hemma och borta, och man är i god form. Toews och Kane fortsätter leverera. Minnesota slog Red Wings igår, men tror inte man kan upprepa samma sak mot Chicago som kanske till och med är bättre än Red Wings just nu. Chicago har 9-3-0 de senaste 12 matcherna, varav 8 vinster har kommit på bortaplan! Jagar sin femte raka seger. Minnesotas hopp är Bäckström i målet. Spelar han på topp så finns chansen. Han har nämligen varit nyckeln till vinst mot Chicago 2 av 3 gånger tidigare denna säsong.

Hockey 21/2

Philadelphia Flyers - Pitsburgh Penguins 1
Flyers med 4 segrar de senaste 5 matcherna är i bättre form än Pitsburgh, men har dock 1-3 i inbördes möten. Så matchen är rätt så klurig att spela på. Tror dock Flyers form håller i sig ett tag till. Pingvinerna är ute på en roadie där man har 25-41 i målskillnad, inget vidare alltså.

New York Islanders - New Jersey Devils 2
Devils (14-3-0) avslutar sin lyckade roadie på Long Island där Islanders står för motståndet. 4-0 (14-6 i målskillnad) inbördes möten för Devils. Detta bör de grejja igen. Zach Parise brukar trivas rejält mot just Islanders, han har blivit MVP 3 av 4 matcher.

San Jose Sharks - Atlanta Trashers 1
Ska Atlanta rå på Sharks hemma så måste Kovalchuck & co spela på topp, och verkligen göra allt rätt, och det är inte varje match ser det direkt. Trashers har lyckats skrapa ihop poäng från de senaste 5 roadie matcherna, men här blir det inga. Sharks har 24 mål de senaste 6 matcher, vilket är bra. Lagen har inte möts sen 2007 då Sharks vann med 5-1. Sharks får också tillbaka forwardsen Jeremy Roenick, Tomas Plihal och Jody Shelley samt backen Brad Lukowich som alla varit skadade.

 

Florida Panthers - Boston Bruins 2

Boston har fullkomligt krossat lagen i Southeast Division iår, om man bortser från Caps, och har 2-0 i matcher mot Panthers. Boston är väldigt starka på bortais (21-6-4) medans Panthers bara är sisodär på hemmais (16-8-5). Bruins bröt sin 4 matcher långa förlustsvit senast och jag ser inget som talar för att dom inte vinner ikväll igen.

 

Minnesota Wild - Detroit Red Wings 2

Maskinen Detroit har gått igång på alla cylindrar igen medans Wild går väldigt trögt just nu.  Wings är ett väldigt bra bortalag (17-8-5) och man har också 2-0 i matcher mot Wild, som är okej på hemmais (17-11-4), denna säsong. Wild har släppt in 12 mål på de senaste 3 matcherna och nu möter man ett utav de bästa offensiva lagen i hela NHL. Det mesta talar för ännu en vinst för Wings ikväll.


Hockeyfredag!

God afton kära läsare, ikväll har vi tre matcher att se fram emot.

Carolina Hurricanes - Tampa Bay Lightning 1 (resultat: 4-1)
Carolina jagar åttonde och sista slutspelsplatsen i Eastern Conference, och bör kunna rubba Tampa hemma. Vi kan konstatera att Hurricanes har fyra raka segrar mot Tampa,  varav 2 på hemmaplan. Tampa kan glömma slutspel och spelar inte sin bästa hockey, tre raka förluster och blir förmodligen en fjärde ikväll.

Detroit Red Wings - Anaheim Mighty Ducks 1 (resultat: 4-2)
De mäktiga ankorna är nu inne på sin längsta roadie denna säsong. Statistiken talar verkligen inte för Anaheim, och inte deras form heller för den delen. 1-8-2 de senaste 11 matcherna i Detroit, klar fördel för Wings alltså. Om ducks vill spela slutspel så måste de vinna majoriteten av matcherna ute, men här räcker dem inte till. Spelmässigt sett tycker jag inte det finns något lag som är lika bra som Detroit. Dagsform avgör ju dock oftast, och ettan ska vara hyffsat säker.

Washington Capitals - Colorado Avalanches 1 (resultat: 1-4)
Capitals spelar inte sin bästa hockey mot väst-lag, men efter gårdagens uppvisning av Ovechkin och även mål av Bäckström så tror jag Colorado kan slås rätt lätt. Tycker dessutom motståndet igår (Montreal) är bättre än Colorado. Ovechkin har gjort poäng i 11 matcher irad och skulle inte bli förvånad om den sviten utökas till 12 inatt. Avalanches gör inte heller så mycket mål, bara 2,6 per match, vilket är 20:e bäst i NHL, inte särskilt imponerande. Man släpper in 3,09mål per match, vilket också det är dåligt. Man är också väldigt usla i boxplay där man släpper in mål i var fjärde numerärt underläge.

Sammafattning NHL 19/2

Pittsburgh Penguins - Montreal Canadiens 1 (5-4)
Trodde matchen var över när Pingvinerna gjorde två snabba mål i början på tredje perioden och rykte ifrån till 4-2, men Montreal svarade snabbt med två mål.  Gonchars missil i mitten på tredje avgjorde dock matchen som var hyffsat jämn, litet spelövertag för Penguins. Rättvis seger tycker jag.

Philadelphia Flyers - Buffalo Sabres 1X (6-3)
Phillywilly gjorde allt rätt i sista perioden. Matchen stod länge och vägde (3-3) men Flyers drog längsta strået och kunde avsluta de sista 10 minuterna med att göra 3mål.

Ottawa Senators - Vancouver Canucks X2 (2-5)
Båda Sedin bröderna nätade i denna match, kul att se. Canucks gick upp till en fyra-måls ledning och det såg länge mörkt ut för Ottawa. Men i slutet på andra så lyckades man göra två snabba mål och fick lite vittring igen. Men man fick inte hål på Loungo, matchen slutade 5-2 till Vancouver, sista målet i tom bur. 

Florida Panthers - Chicago Blackhawks 1 (0-4)
Ja, här vann Huet matchen åt Chicago vill jag påstå. Han stod på händer och räddade puckar. Avgörande 3-0 kom med fyra minuter kvar, då Florida drog en rövare och Vokoun lämnade kassen eftersom de jagade en kvittering.
Fick allt äta upp mitt tips här...

San Jose Sharks - Los Angeles Kings 1 (4-2)
Total dominans från Sharks sida under 2½ period i spel 5vs5 eller 4vs4, LA's båda mål kom i PP. Efter ungefär halva tredje perioden vaknade Kings till liv och lyckades få lite tryck i Sharks zon, dock utan resultat. Och det mest pga en storspelande Nabokov. Resultatet, 4-2, var klart i underkant om man ser till hela matchen.

Dallas Stars - Edmonton Oilers 1X (4-2)

En stabil insats av Stars som gick ifrån till 2-0 snabbt i 1a perioden. Oilers jobbade sig sen in i matchen igen och lyckades kvittera till 2-2, innan Fabian Brunnström gjorde 3-2 till Stars. Matchen slutade sen 4-2 efter en stabil sista period av Dallas. Marty Turco imponerade i Dallas-kassen och Oilers såg ganska bleka ut.

NHL Torsdag 19/2

Tolv matcher inatt,  varav några väldigt svårtippade.

Pittsburgh Penguins - Montreal Canadiens 1
Habs kommer till spel utan Kovalev som vilar och Sergei Kostitsyn som är nedskickad till AHL. Att just Kovalev saknas spelar kanske inte så stor roll eftersom han spelat så pass dåligt den senaste tiden. Man fick ge sig efter straffar igår mot Washington på bortplan, men då ska vi påpeka att Washington inte gjorde sin bästa match. Habs känns beroende av Carey Price i målet, om han spelar bra så vinner dem oftast. Dock har han inte presterat lika bra efter sin skada, och har 2-7-1 de senaste 10 matcherna. Penguins som måste börja vinna nu om de vill spela slutspel, har som bekant bytt tränare men inte än fått den fart under skridskorna man hoppats på. Hemmaspelet knakar för Penguins 15-12-2, och man kan inte förlora fler hemmamatcher om man vill vara med och fightas om slutspelsplatserna. Detta tror jag kan tagga pingvinerna! Crosby förmodligen bättre ikväll, då han varit lite halvsjuk de tidigare matcherna. Annars har ju Habs 2-0 i matcher mot Pengs denna säsong och jag blir inte förvånad om det blir en jämn historia. Tror fortfarande på pingvinerna här eftersom de har fått en dags vila samt Canadiens har lite spelare borta.

Philadelphia Flyers - Buffalo Sabres 1X
Väldigt svårtippad match. Philadelphia (30-16-9) har fyra spelare som alla har gjort mer än 20 mål vardera, det är riktigt imponerande! Hemmaspelet har fungerat ganska bra (16-7-3) och man återfinns på en åttonde plats totalt sett i NHL. Sabres som vi hittar på en tolfte plats har sin bästa målskytt Vanek skadad och då har man inga riktiga pålitliga målskyttar att förlita sig på. Skulle väl vara Derek Roy isåfall, men han tycker jag är för ojämn. Det som talar för Buffalo i denna match är väl att målvakten Ryan Miller spelar hyffsat bra nu, och att man faktiskt trivs i Philadelphia. Man har 5 segrar de senaste 6 mötena i Philly. Sticker ändå ut hakan och tror på Flyers vinst ikväll då Sabres har saknar sin bäste målskytt, samt att Flyers som jagar sin tredje raka vinst verkar ha bra fart under skridskorna.

Ottawa Senators - Vancouver Canucks X2
Hett kanadensiskt möte där båda lagen börjar komma igång med sitt spel. Lagen spelar ungefär på samma nivå just nu. Ottawa tillbaka på hemmaplan efter att man varit ute på en roadie och tagit 9 av 10 poäng möjliga. Nu har dock Alfredsson gått och blvit skadad, så nu saknar man sin erfarne ledare och poängkung. Canucks däremot näst intill fullt lag, och sen har man även kanske ligans bästa målvakt när han spelar som han ska, Roberto Loungo. Canucks har 6 segrar på 7 matcher och man spelar riktigt bra nu. Vancouver vann senast med 3-0 hemma, vilket också är det enda mötet mellan lagen denna säsong. Sen brukar det sluta på ett sätt när West kommer till East....
 
Florida Panthers - Chicago Blackhawks 1
Väldigt svår match tycker jag, där jag normalt sett lagt mitt tips på Chicago. Men nu saknar de sin toppmålvakt Khabibulin samt Patrick Sharp som är deras bäste målskytt med 23 baljor. Panthers slog New Jersey på ett imponerande sett, 4-0 iförrgår och har haft en dags vila nu med lugn träning. Vinsten kan man tacka målvakten Vokoun för, som storspelade. Florida har kanske det bästa defensiva spelet i hela East och det måste man se till och utnyttja mot Chicagos unga snabbare spelare, Toews och Kane. Här vet jag att Chris inte håller med mig, han älskar nämligen sitt Chicago. Jag får väl äta upp mina ord senare kanske...Men men, jag står fast vid detta.

San Jose Sharks - Los Angeles Kings 1
Jag är riktigt imponerad av LA Kings som spelat bra den senaste tiden, även om man inte plockat fullt med poäng. Nu får man dock det väldigt svårt när man möter NHLs bästa hemma lag. Sharks har 24-2-3 på hemmaplan denna säsong och Kings som faktiskt spelar lite bättre borta än hemma tror jag får ge sig. Sharks vill säkert gå upp i toppen av NHL, vilket de gör om de vinner sina två kommande matcher. 3-0 i matcher till SJS denna säsong, där LA Kings endast lyckats näta tre gånger.


Dallas Stars - Edmonton Oilers 1X

Svårtippad match. Dallas vann första mötet denna säsong på hemmais och Edmonton de två efterföljande, även dom på hemmais. Lagen är också 7a och 8a i Western Conference, Edmonton bara 1 poäng efter Dallas. Stars har ett godkänt facit på hemmais denna säsong (16-7-4) och Oilers har även dom ett godkänt bortafacit (16-13-1). Dallas kommer till spel utan sin just nu bästa spelare Brad Richards, handledsskada och beräknas vara borta 6-8 veckor, men är i övrigt samma lag som senast mot Columbus. Oilers saknar sedan tidigare backen Visnovsky och forwarden Pisani, nu har man även satt upp backen Denis Grebeshkov samt Marc Pouliot på skadelistan. Detta kommer antagligen bli ett race ändå in på mållinjen, men jag tror på fördel Stars med 9 vinster på de senaste 12 matcherna samt hemmaplan ikväll.


/ Chris & Jocke


Vi ångar på.

Ännu en riktigt bra NHL-natt inatt. Här följer en liten sammanfattning:

New York Rangers - New York Islanders 1 (2-1)
Som väntat tog Rangers hem detta, dock med större besvär än väntat. Islanders lyckades faktiskt pressa "storebror" ändå in till slutsignalen. Lundqvist stabil i målet och Scott Gomez med i målprotokollet igen!

Washington Capitals - Montreal Canadiens 1 (4-3 eft str)
Washington går såklart och gör en av sina svagaste hemmamatcher för säsongen när vi har målat upp dom som storfavoriter, samtidigt som Carey Price i Habsmålet gör en väldigt bra match. Tre mål i PP för Habs, och det var egentligen bara då dom skapade nånting farligt.

Detroit Red Wings - Nashville Predators 1 (6-2)
Inget snack i Joe Louis Arena. Detroit tog greppet om matchen direkt och höll sin ledning under hela matchen. Roligt med 5 st svenskmål också, gjorda av Lidström (2), Franzén (2) och Zetterberg.

Columbus Blue Jackets - St Louis Blues 1X (4-3)
Den första delen av matchen var det klar fördel Columbus som dessutom till slut gick upp till en 4-1 ledning. Blues lyckades dock jobba sig in i matchen igen, men orkade inte hämta upp 4-1 underläget fullt ut.

Nattens NHL

Riktigt bra NHL-natt senast så förhoppningarna är höga inför kvällens omgång. Inatt siktar vi på att alla tips ska sitta. Vi har 89% träffsäkerhet sen den 17/2-09. Nu kör vi!

New York Rangers - New York Islanders 1
Rangers har gått katastrofalt den senaste tiden, 1-6-2 de senaste 9 matcherna, men vi tror att ett N.Y-derby är precis vad laget behöver för att tända till ordentligt och vända den dåliga trenden. Islanders är dessutom ruskigt dåligt på bortaplan (6-21-2) och har två av sina absolut bästa spelare skadade i långtidsskadade målvakten DiPietro samt den stora ledaren Doug Weight. Rangers kommer utan skadade backen Paul Mara, hans plats fylls utav Dimitri Kalinin som är tillbaka efter skada. Trycket i MSG och Rangers desperata behov av poäng för att beålla sin slutspelsplats gör att dom vinner ikväll.

Washington Capitals - Montreal Candiens 1
Habs har stora defensiva problem just nu, man släpper in runt 4 mål per match, och ikväll möter man ett utav de mest anfallsglada lagen i NHL. Man gör ikväll också sin 5e raka borta match och deras bortastatistik (13-15-2) är väl sisodär. Washington å andra sidan är fruktansvärt starka på hemmais (22-4-1), bäst i hela NHL, och det speciellt mot lag från Eastern Conference (17-1-1). Ovechkin är på gång just nu, han gjorde säsongens 3e hat trick senast mot Panthers, och han brukar trivas mot Montreal, 9+10 på 15 möten. Habs kommer dessutom utan sin storstjärna Alex Kovalev som har blivit tillsagd att vila, samt att man har skickat ner Sergei Kostitsyn till AHL. Man får dock tillbaka Tomas Plekanec efter en 2 matchers avstängning och nyförvärvet, backen Mathieu Schneider från Atlanta, debuterar antagligen ikväll. Washington är i stort sett skadefritt. Habs är just nu också väldigt beroende av att Carey Price i målet spelar bra. Spelar han på topp ikväll så har Habs en liten chans att rubba Caps, men jag ser chansen som mycket liten.

Detroit Red Wings - Nashville Predators 1
Vi gillar att lägga tipsen på Wings, men vem gör inte det? Kanske ligans bästa lag när dom spelar som de ska! Conklin i kassen ikväll och han brukar göra bra matcher när han får hoppa in lite då och då, istället för att stå en längre period. Man har ett rejält övertag på Nashville hemma, 8-1-1 sen 2006. Detroit har en bortskämd publik som inte ser sitt lag förlora ofta i Joe Louis Arena. Man fick stryk senast mot Colorado på straffar och jag tror inte man går och förlorar två raka.

Columbus Blue Jackets - St.Louis Blues 1X
Blues jagar sin tredje raka seger, vilket isåfall skulle innebära säsongsrekord för laget. Det säger en hel del om hur laget spelat denna säsong.  Columbus med NHL's bästa målvakt just nu (Mason) kommer till spel efter en dags vila, medan Blues som vann igår mot Rangers fått sätta sig på planet tidigt imorse. Blues har ett statistiskt övertag mot Columbus, där man jagar sin sjätte raka seger mot laget. Tyvärr tror jag matchen igår mot Rangers tog på krafterna, och Columbus som är i god form, tror jag tar hem detta. Man förlorade senast mot Dallas men då tyckte jag fortfarande man var det bättre laget. Vem avgör? Umberger och Nash kanske? Brukar bli en del mål i dessa möten, tänk på det.

keeping it up.

Riktigt bra NHL-natt inatt. De flesta spel gick in, vilket var väldigt kul. Ikväll svettas jag framför två två fotbollsmatcher; Manchester United - Fulham samt Forfar - Glasgow Rangers. De är nämligen de två sista pusselbitarna i en sexling.

Sexlingen i sin helhet

Skellefteå AIK vs. Södertälje SK - (1.57) - Won
Arsenal vs. Cardiff City - (1.36) - Won
Aberdeen vs. East Fife - (1.20) Won
Clermont Foot vs. Lens - (2.38) Won
Manchester United vs. Fulham - (1.25) Won
Forfar vs. Glasgow Rangers - (1.13) Won

Så vi håller tummarna!

Vi återkommer lite senare med nattens NHL-matcher!

/Chris

***

Den gick in, minsann.

Kompis, det går bra nu...

Följde ni tipset senast så är ni garanterat rikare nu. Sju matcher till ikväll, här är några av dom!

Carolina Hurricanes - Boston Bruins 2 (1-5)
Boston har 4 raka förluster, men det kan bero på att man endast mött lag i toppen av tabellen, och nu möter man Carolina som jagar en slutspelsplats. Carolina kommer från en vinst över Buffalo med 3-0, där jag tycker man spelade hyffsat, även om Buffalo inte hade sin bästa dag. Mycket handlar om att Staal-kedjan och Cam Ward måste prestera bra om Carolina ska ha någon chans. Boston har vunnit alla 3 matcher mot Carolina denna säsong och jag förväntar mig en till, för nu heter inte motståndet San Jose, New Jersey eller Philadelphia. Gäller för Boston att få igång lite spelare så som Phil Kessel, som inte nätat på 12 matcher, samt sitt powerplay som är bland det bättre i NHL. Tvåan är dock inte lika solklar som den var för någon månad sen.

* Som väntat tog boston denna match, rätt lätt faktiskt.

Toronto Maple Leafs - Buffalo Sabres 1X (1-4)
Känns som att spela sten, sax, påse på denna match, känns väldigt öppen. Toronto har skickat upp Justin Pogge från AHL laget men Ron Wilson har inte sagt vem som ska stå i kassen ikväll. Buffalo kommer från en rätt svag insats borta mot Carolina, medan Toronto hade en fin kväll hemma mot Pitsburgh, där man vände 0-2 till 7-2 i andra och tredje perioden. Tallinder, Afinogenov och Gaustad möjligen tillbaka för Sabres, vilket är ett stort plus. Toskala spelade bra senast mot Pitsburgh, om han står ikväll så tror jag på Leafs, annars kniper nog Buffalo detta (förutsatt att de har fullt lag).

* Pogge stod i Toronto och som jag befarade vann Sabres då. Jag tycker han kan ta på sig ett par av målen iaf. 3 Insläppta första 8-9 skotten, inte godkänt.

San Jose Sharks - Edmonton Oilers 1 (4-2)
Sharks har 4-2-4 på de senaste 10 matcherna, vilket inte är särskilt bra för ett lag av deras kaliber. Man har varit ute på en 10 dagar lång roadie, och det är alltid svårt att komma hem och känna press att man måste vinna. Men å andra sidan så har SJ ett fantatiskt hemmafacit, 23-2-3, och två av dom förluster kom på de senaste 2 matcherna hemma. Tror inte man går och förlorar 3 raka hemma. 

* Även här vann hemma starka Sharks, precis som förutspått.

Calgary Flames - Vancouver Canucks 1X (3-4 efter straffar)
Sundin, Sedin & co verkar fått fart på Canuckerna, men frågan är om man orkar med ett väldigt hemmastarkt Calgary. Iginla har inte varit alls bra på sistone och Calgary har fått lita på sina andra spelare att kliva fram. Kiprosuff VS. Loungo, målsnålt tro? Flames brukar trivas mot Vancouver, har vunnit de 2 tidigare mötena mot dom. 20-7-3 lyder Calgarys hemmastatistik. 14-11-4 är bortastatistiken för Canucks. Tar med X bara för Vancouver har fått fart under skridskorna igen.

* Canucks krigade till sig ett kryss och vann på straffar, mycket imponerande mot Calgary som annars spelar så bra hemma.

Tampa Bay Lightning - Chicago Blackhawks X2 (3-5)
Båda lagen tillbaka i spel efter 2 dagars vila. Statistiken talar klart för Chicago som har 8-1-1 på de senaste 10 matcherna mot Tampa och vann senaste mötet med 5-1 hemma i Chicago. Stort minus för Blackhawks är att dom saknar sin bäste målskytt för säsongen i Patric Sharp (23) samt sin förstamålvakt Nikolai Khabibulin. Tampa kommer till spel i stort sett skadefritt. Chicagos Martin Havlat har 4 mål och 2 assist på de senaste 4 matcherna och brukar trivas mot Tampa, 17 poäng (9+8) på sina 15 möten med Lightning under karriären. Med Sharp och Khabibulin i truppen hade jag spikat 2an, väljer att gardera med ett kryss idag dock.

* Chicago fortsätter trivas i Tampa! Vann med 5-3

Colorado Avalanche - Ottawa Senators 2 (3-2 efter förlängning)
Vi betade mot Colorado senast mot Detroit och det gick ju som bekant inte vår väg. Vågar dock pröva att beta mot Colorado igen, denna gång hemma mot Ottawa. Colorado, för närvarande sist i Western Conference, har 1-4 på sina senaste 5 matcher medans Ottawa har 5 raka vinster. Colorado ställer antagligen andremålvakten Raycroft i mål som brukar ha problem mot Ottawa. Båda lagen kommer i stort sett skadefria. Vinner Ottawa har de för övrigt haft en perfekt roadie, alltså vunnit 5 raka bortamatcher, för första gången i lagets historia, något som skulle kunna vara en extra morot.

* Mållös tredje period, vilket resulterade i förlängning där Avalanches drog längsta strået. Tur att jag lirade Senators +1,5 chris!

Rough times

Ja det var sannerligen en trist NHL natt senast, men vi tar nya tag. Ikväll har vi lite roliga drabbningar.

Columbus Blue Jackets - Dallas (1X)

Fyra poängsmatch där vi tror CBJ drar längsta strået. De visade riktigt bra spel senast mot Carolina, Husse och Nash spelade kanon tillsammans och nu har man även fått en dags vila, medan Dallas kommer från en storförlust mot Chicago igår natt. Modin är skadad för CBJ och hans lederegenskaper vill man helst ha på isen. Mason startar igen för CBJ, som har spelat riktigt bra på sistone. Turco gör sin 27:e raka start i Dallas-kassen. En annan sak att tänka på är att det gjorts 29 mål de senaste 3 matcherna mellan dessa lag. Mycket möjligt att vi får en målrik historia igen. Dallas leder 2-1 i inbördes möten.

St.Louis - NY Rangers 1
Oj oj oj, hur spelar Rangers egentligen? King Henrik har det tufft just nu, och det verkar inte som han har något självförtroende längre. Han startar ikväll igen, även fast han insats mot Philladelphia senast var bedrövlig. Gomes och Drury måste få igång sitt spel om de ska ha någon chans ikväll. Gomez har inte nätat på 7 matcher och nu har även Rangers backen Paul Mara skadad. Blues utan skador. Rangers kommer bryta denna trend förr eller senare, om det blir ikväll det återstå att se, men vi tror inte ytterligare en "game on the road" är lösningen.

LA Kings - Atlanta Trashers 1X
Koooooooovalchuk! Killen är på G igen, han gjorde 3 mål på knappa 7 minuter igår för sitt Trashers och förde dem till seger mot Anaheim. Nu har man en kort resa till Los Angeles som även de har spelat bra. Kings har inga skador, och deras 1:a och 2:a kedja är ruskigt farliga, skapar mängder av chanser, deras problem är dock att få in pucken i mål. Quick startar för 10:e gången i rad för Kings, han har gjort ett bra jobb, 1.80 insläppta mål / match denna månad. 1.95 för Lehtonen i Trashers. Atlanta brukar inte vinna i LA, har bara 1 vinst de senaste 5 mötena. Tror på jämn fight, förhoppningsvis är Atlanta lite trötta och Kings grejjer detta så vårat tips går in:)

Phoenix Coyotes - Edmonton Oilers 2
Match mellan de två lagen Jocke har mest förakt att spela på. De vill säg aldrig. Statistisk sett så talar denna match för Edmonton. Coyotes har inte slagit Oilers på hemma-is sen 2006. Dock Back-to-back för Edmonton, vilket talar lite mer för Coyotes, även om Oilers inte underpresterat under dessa matcher. Samtidigt kan vi notera att Phoenix har 8 förluster på de senaste 10 matcherna. Svår match!

nya tag.

Fullkomligt bedrövlig NHL-omgång igårkväll/inatt, många storfavoriter föll hårt. Prickade in en del matcher, men bara för att se nästa gå helt åt pipsvängen. Men, men, det är inget att göra åt nu. Mer än att ta nya tag då så klart.

Jag hittade några fotbollsspel som jag kommer spela ikväll.

Arsenal vs. Cardiff - (1.36)
Clermont Foot vs. Lens - (2.38)

Och så klämmer vi in två hockeymatcher också.

Skellefteå AIK vs. Södertälje SK - (1.57)
Borås HC vs. Mariestads Bois HC - (1.40)

/Chris

NHL Söndag - Going green again.



Washington Capitals @ Florida Panthers
Totalt antal mål
Över 5.51.91
San Jose Sharks @ New Jersey Devils
Matchspel
San Jose Sharks1.80
Carolina Hurricanes @ Buffalo Sabres
Matchspel
Buffalo Sabres1.61

Tror på en hyffsat målrik historia mellan Panthers och Caps. Washington är i bättre form, men när det gäller back to back så finns det bättre lag. Kan bli luckor bakåt eftersom caps är bättre offensivt sett än bakåt. Green nätade för åttonde matchen irad och han är glödhet, tillsammans med 1:a linen Ovi, bäckis och Semin så kan vi nog få se lite mål. Vill inte tipsa om vinnaren här för det är rätt öppet, Florida spelar bra hemma.

Andra matchen, Devils mot Sharks. Här tror jag Sharks drar längsta strået, som jag tycker är bättre laget. Devils hade en tuff match senast mot Boston och nu möter man ett ännu bättre gäng. Öppen match på pappret kanske men West brukar ju dominera i East. Vi får se.

Carolina blev totalt utspelade av Columbus igår natt och visade inte mycket spelglädje. Nu möter man Buffalo som kommer stärkta av en skön seger mot San Jose, där man kvitterade med mindre än halv minuten kvar och sedan vann på straffar. Boost för självförtroendet.

/Jocke

***

Till kvällens matcher är vi rörande överens.

Trippel
Colorado Avalanche @ Detroit Red Wings - (1.28)
Carolina Hurricanes @ Buffalo Sabres - (1.61)
Florida Panthers vs. Washington Capitals - Over 5,5 - (1.91)
Odds: 3.94

Dubbel
Colorado Avalanche @ Detroit Red Wings - (1.28)
Atlanta Thrashers @ Anaheim Ducks - (1.48)
Odds: 1.9

Singel

San Jose Sharks @ New Jersey Devils - (1.80)


Detroit mot Colorado kan bara sluta på ett sätt. Kan inte se något scenario där Colorado skulle kunna hota ett Detroit på G.

Anaheim får antagligen en lätt resa hemma mot Atlanta, även om man aldrig kan räkna bort Atlanta's sylvassa ryssar. Är dom på spelhumör kan det kanske bli match av det här. Annars en solklar 1a!

/Chris

Söndagkväll...

Godkväll alla.

Har spelat lite goa matcher ikväll, bland annat en dubbel med Man Utd och Real Madrid.

Derby - Man Utd 2
Sp. Gijon - Real Madrid 2

Odds: 2,338

****

Västerås HK - Sundsvall 1
Odds: 1,35

Dubbel insats

***

Halv instats på Milan ikväll mot Inter.

Inter - Milan 2
Odds: 3,25

***

Har även spelat en femling med dessa matcher

Cagliari - Lecce 1
Inter - Milan X2
Västerås IK - Sundsvall 1
Almtuna - Nybro 1
Genoa - Fiorentina X2

Odds: 8,00

Återkommer med lite NHL tips senare!
Lev väl

/ Jocke

Lite fotboll och hockey idag.

Trippel

IF Sundsvall @ VIK Västerås HK - (1.35)
IF Troja/Ljungby @ Mora IK - (1.45)
Nybro IF @ Almtuna IS - (1.33)

Odds: 2.6

Femling

IF Sundsvall @ VIK Västerås HK - (1.35)
Nybro IF @ Almtuna IS - (1.33)
Man Utd @ Derby - (1.40)
Real Madrid @ Sporting Gijón (1.67)
Sampdoria @ Juventus - (1.44)

Odds: 6.04


Spelar också en fyrling:

Lecce @ Cagliari - (1.80)
Genoa vs. Fiorentina - X2 - (1.53)
Nybro IF @ Almtuna IS - (1.33)
IF Sundsvall @ VIK Västerås HK - (1.35)

/Chris

14/2

Man skulle kunna sammanfatta dagen/natten med att säga att vi blandade och gav en hel del. Elitseriespelen var fullkomligt bedrövliga idag. Mycket skrällar som var svåra att förutspå. Nattens NHL-spel var däremot betydligt mer lyckade.
Dagen slutar i alla fall med ett plusresultat.

Återkommer imorgon (eller ska jag säga senare idag?) med lite italiensk, engelsk och spansk fotboll. Har ett högintressant derby i Milano att se fram emot, bland annat. Framåt kvällen/natten blir det givetvis en hel del NHL-hockey också.

/Chris

Nattens NHL

Dubbel, money line.

Ottawa Senators
@ Minnesota Wild
Columbus Blue Jackets @ Carolina Hurricanes

Ottawa ser bättre och bättre ut, har nu tre raka segrar och det verkar som tränarbytet har fått en god effekt. Har svårt för Wild, tycker inte deras lag är bra. Fortsätter Senators med sitt fina spel så vinner de ikväll.

Mason startar förmodligen inte för Columbus, eftersom han har beskymmer med skador, vilket talar mer för Carolina. Back to back för Columbus, annars rätt öppen match.

Odds: 4.04

*****

New York Islanders @ Philladelphia Flyers - Över 5,5mål
Odds: 1.83

*****

Singel, money line.

Edmonton Oilers @ Los Angeles Kings
Odds: 1.74

Edmonton dras med lite skador,  och Kings är faktiskt bättre än vad som utspeglas. De har kommit igång rejält den senaste månaden och här tror jag på hemmaseger. Kopitar & co avgör i tredje!

/ Jocke

 

***

 

Trippel, Moneyline


Dallas Stars @ Chicago Blackhawks - (1.65)

Washington Capitals @ Tampa Bay Lightning - (1.50)

Ottawa Senators @ Minnesota Wild - (2.45)

 

Odds: 6.06

 

/Chris


Elitserien 14/2

Full Elitserie omgång ikväll! Vi har dock valt att sikta in oss på 3 utav matcherna.

HV71 vs. Skellefteå AIK 1
HV71 är alltid svårslagna på hemmaplan. Man kommer till spel idag utan stjärnan Hrdina, vars höftskada håller honom borta från spel hela säsongen, samt utan energispelaren David Fredriksson (handskadad) och unge backen Johan Halvardsson (knäskadad). HV71 kommer också stärkta från förra omgången då man lyckades knipa poäng borta mot erkänt hemmastarka Timrå.
Skellefteå däremot kommer från ett riktigt bottennapp. 1-4 mot MODO var i underkant då Skellefteå såg väldigt röriga ut större delen utav matchen. Kekula antagligen borta pga sjukdom, en junior tar antagligen hans plats, och Martin Lundberg bröt nyckelbenet mot MODO senast. Att Christoffer Norgren är tillbaka i spel ser jag dock som ett plus.
Har svårt att se hur Skellefteå ska kunna skaka HV just nu, HV är bättre helt enkelt, hemmaplan talar också för en HV seger.

Linköpings HC vs. Timrå IK 1
Linköping kommer till spel utan knäskadade Daniel Fernholm och avstängde Andreas Jämtin. Linköping har dock seriens bredaste trupp, och bör inte ha några problem med att fylla dessa platser. Linköping kommer senast från en storförlust borta mot Brynäs. En match där Linköpings nye målvakt Mika Noronen gjorde en allt annat än bra debut. Henriksson troligen tillbaks i målet för LHC.
Timrå är ett utav de sämsta bortalagen i serien, 5-3-15 lyder statistiken för säsongen, men man har dock vunnit båda matcherna mot LHC denna säsong. Trendbrott ikväll? Jag tror det. Timrå kommer antagligen med samma trupp som senast mot HV71.
Revanschlustan hos hemmalaget, kombinerat med ett fullsatt Cloetta Center gör att jag tror starkt på Linköping idag. Tror LHC vinner idag 9 gånger av 10.

Modo - Djurgården IF 1
Modo hemma mot Djurgården. Foppa-feber i Örnsköldsvik och tror Modo kommer ånga på ett tag nu. Djurgården slaktade Luleå i första perioden förra matchen men ju längre matchen gick så kom Luleå in mer och mer, och det var egentligen första perioden som avgjorde allt. Här kommer man inte få samma start och jag tror 1:an ligger rätt säkert här. Kommer nog bli bra publiktryck, plus för Modo.

/Chris & Jocke

Fussball

Har hittat tre matcher som jag tänker prova idag.

Blackburn - Coventry 1 (1.67)
Werder Bremen - Monchengladbach 1 (1.36)
Shieffield United - Hull X2 (1.50)

Blackburn går hemskt i PL men nu möter man Coventry i FA cupen, som inte är något bra bortalag. Coventry tycker jag är väldigt svårtippade och spelar ojämnt. Jag vet att Blackburn har en god chans hemma på Ewood Park.

Bremen är inne i en dålig form just nu, men det är även Monchengladbach som kanske är sämst i hela Bundesliga för stunden med 5 förlusten och 1 oavgjord på de senaste 6 matcherna. Bremen bör vinna här.

Shieffield United är ett bra hemmalag, och nu möter man uppstickaren Hull som imponerat i Premier League. Öppen match, men tror X är trovärdigt och spelar även 2an för att Hull är det bättre laget. Fick ändå hyffsat odds för en gardering.

Tough times

Möjligen en av de sämre lyckade tipskvällarna igår, bara Florida som egentligen satt. Buffalos kvittering med 3sekunder kvar var också lite sur. Men vi kommer igen!

Idag är det skön fotboll, FA-cup, LaLiga samt elitserien. Återkommer senare med spel!

/ Jocke

Nattens NHL

Ikväll har vi lite intressanta drabbningar, bland annat New Jersey - Boston och Columbus - Detroit
Detroit är på G igen, nu möter man Columbus borta. Ett par nya skador hos detroit som oroar, så krysset ligger nära till hands, men står fortfarande fast på wings här. 3-4 på OT?

Nästa match kanske är mest intressant. Jämna lag, hemmafördel för NJ såklart, men Boston tror jag har bra chans här ändå om Tim Thomas spelar på topp. Hyffast odds också.

San Jose är klart bättre än Sabres. Thornton tillbaka, viktig kugge! Sabres bleka förra matchen.

Chikaka (chicago) mot Blues, intressant match. Flera ynglingar som kan kliva fram, toews, kane, berglund, Tj oshie med flera. Chicago bättre lag i grunden, och formen är även den bättre än Blues som spelar sämre o sämre ju längre matcherna går.

Har spelat följande moneylines:

Detroit Red Wings @ Columbus Blue Jackets
Match Betting
Detroit Red Wings1.63
Boston Bruins @ New Jersey Devils
Match Betting
Boston Bruins1.95
San Jose Sharks @ Buffalo Sabres (NHL - Ice Hockey)
Match Betting
San Jose Sharks1.61
Chicago Blackhawks @ St. Louis Blues
Match Betting
Chicago Blackhawks1.61

/Jocke

***

Ikväll spelar jag en dubbel: Chicago borta mot St Louis och Over 5,5 på Dallas vs. Canucks, samt en singel: Montreal borta mot Colorado.

Singel
Montreal Canadiens @ Colorado Avalanche:
Match Betting - Montreal - 1.91

Dubbel
Chicago Blackhawks @ St Louis Blues:
Match Betting - Chicago Blackhawks - 1.61

Vancouver Canucks @ Dallas Stars:
Totals - Over 5,5 - 1.80

/Chris

Hockeyallsvenskan 13 Februari

Ikväll är det flera knepiga matcher som jag inte tänker röra, dock satsar vi en liten insats på Björklöven hemma mot Troja Ljungby. 1.60 är oddset.

Kommer mer information ang. nattens NHL senare!

12 Februari 2009

Kvällens spel består av lite hockey.

Trippel (moneyline)
Frölunda - Rögle 1 (1.45)
Modo - Skellefteå 1 (1.90)
Djurgården - Luleå 1 (2.05)
Odds: 5.94

Här var det ingen snack om saken.

***

Lirade även en trippel (moneyline) på NHL.

Detroit Red Wings - Minnesota Wild 1 (1.33)
Detroit är på uppgång igen, efter en kortare svacka. Hemmamatch ikväll mot ett bortasvagt minnesota som absolut inte har samma spelarmaterial som Wings. Bra etta.

Phoenix Coyotes - Vancouver Canucks 2 (1.69)
Likaså gäller det Vancouver som spelar bättre och bättre. Sudden ser även han bättre ut och tror inte Gretzky's mannar kan sätta emot Canucks här, men det kan bli jämnt! Plus för Loungo i canucks målet, även om han inte är på topp så kan han prestera!

Los Angeles Kings - Calgary Flames 2 (2.00)
Calgary har inte haft något grymt bortaspel men de såg väldigt starka ut senaste hemmamatchen mot Habs och är ett bättre lag i grunden än Kings, så vi chansar lite på en tvåa till ett hyffsat money line odds.

Odds: 4,49


Game on

Här med är C&J's spelblogg startad. Vi kommer presentera och följa upp olika bets inom NHL, Elitserien samt från diverse fotbollsligor.


RSS 2.0