Trevlig spelkväll

Ikväll finns det mycket bra spel o lira!

Linköping HC - St.Louis Blues 2 (1.55)
Linköping hade match igår uppe i Luleå, och nu möter man ett bättre lag, som spelar sin sista försäsongsmatch och vill få allt att stämma. 1.55 är ett bra odds, måste bara spelas!

Häcken - Örgryte 2 (5.15)
Häcken är grymma på hemmaplan men saknar lite spelare, bland andra Paulinho. Örgryte har en jättechans att gå förbi Hammarby och Djurgården vid vinst och kommer gå för fullt. De får tillbacka flera nyckelspelare! En vinst här kan vara skillnaden på att spela i Allsvenskan eller Superettan. SJUKT SPELVÄRD!

Fiorentina - Liverpool Under 2,5 mål (1.65)
Tror inte Liverpool släpper in några mål, de har för bra defensiv mot Violas tama form. Italienare är bra på defensiv fotboll och jag tror på en målsnål match.

Andra spelvärda förslag kommer här lite snabbt....

Växjö Lakers - Björklöven 1 (1.45)
Brynäs - Frölunda 2 (2.20)
Preston - Reading 1 (1.85)
Leeds - Carlisle 1 (1.35)
ZSC Lions - Chicago Blackhawks 2 (1.35)






Ny säsong, nya spel, nya förhoppningar.

Hej alla glada tippare. Idag tar vi upp bloggen igen, efter ett halvårs sömn.
Ny NHL säsong ligger runt hörnet och vi ser med spänning fram emot premiären i Stockholm.

Men ikväll blir det inte NHL, utan andra sporter.

Tre singelspel på listan.

Strasbourg - Caen 2 (2.45)
Strasse ligger i botten på Ligue 2 och Caen spelar riktigt bra just nu. Detta är ett bra spel, oddset på Caen var ännu högre för någon dag sen, grattis till er som fick det.

Luleå - LHC 1 (2.20)
LHC vann senast mot Färjestad, utan att imponera och man förtjänade knappt sina 3 poäng där. Nu möter man Luleå som kommer från en monstervinst mot Södertälje (som för övrigt slog LHC för någon vecka sen). LHC har inte alls kommit igång än och man saknar nu Jämtin och möjligtvis Mårtensson som var magsjuk igår. Dock blir jag inte förvånad om han spelar, men tror inte det hjälper mot hemmastarka Luleå som har bra fart under skridskorna. Ettan känns helt klart mest trovärdig i detta möte.

GAIS - Örebro 2 (2.75)
Två lag som båda spelar rätt bra fotboll. Tycker dock Örebro är snäppet hetare och kan mycket väl roffa åt sig 3 poäng här. Såg bra ut senast mot Göteborg där man förtjänade segern, tycker jag.

RSS 2.0