NHL Sunday

Inatt har det inte gått våran väg. Hade man satsat på de vinnande lagen med facit i hand hade man nog varit miljonär! Men vi kommer igen, har fortfarande hög procent träffsäkerhet!

Återkommer senare under Söndagen med lite matcher!

Har spelat följande matcher ikväll:

Washington Capitals - Pitsburgh Penguins 1
Ovechkin vs. Malkin? Denna match vill båda lagen vinna till 100%. Svårt,  men tycker Caps har bättre form. Känns fortfarande som Pingvinerna letar efter formen. Caps har två raka vinster mot Pengs.

Tampa Bay Lightning - Boston Bruins 2
Boston kommer från en hyffsad insats mot Florida, där man inte fick hål på Vokoun. De har 5 raka förluster och det är inte likt Boston. Tror dom bouncar tillbaka inatt. Tampa har inte spelat bra på sistone heller.

Chicago Blackhawks - Minnesota Wild 1
Chicago är en av säsongs större uppstickare. Man spelar kanon både hemma och borta, och man är i god form. Toews och Kane fortsätter leverera. Minnesota slog Red Wings igår, men tror inte man kan upprepa samma sak mot Chicago som kanske till och med är bättre än Red Wings just nu. Chicago har 9-3-0 de senaste 12 matcherna, varav 8 vinster har kommit på bortaplan! Jagar sin femte raka seger. Minnesotas hopp är Bäckström i målet. Spelar han på topp så finns chansen. Han har nämligen varit nyckeln till vinst mot Chicago 2 av 3 gånger tidigare denna säsong.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0