Tipslördag!

Man saknar tiden med Tipslördag på TV4, med Premier League och Billy Landsdowne som kommentator. Det var fina tider det..

Idag finns det flera spikar att spela.

Chelsea - Wigan 1 (1.30)
Chelsea kommer köra på för fulla muggar, här vilar man inte några spelare för det är 1½ vecka kvar till nästa CL-omgång. Drogba såg bättre ut i Onsdags då han nätade mot Juventus. Tror han startar idag, kanske till och med med Anelka bredvid. Lilla Wigan har ett par spelare som man får se upp med, b.la Antonio Valencia, men de bör inte kunna rå på segermaskinen Ch£lsea. Tror spelarna fått lite ny kämpaglöd nu när Hiddink dykt upp.

Arsenal - Fulham 1 (1.44)
Arsenals kräftgång kanske slutar här, jag tycker man borde vunnit med mer än 1-0 mot Roma i veckan, för man spelade bra. Det var första gången man kände igen Arsenal på ett bra tag. Tror även här att den trenden byggs vidare. Fulham är inget bra bortalag heller.

M'Boro - Liverpool 2 (1.75)
Gerrard tillbaka, guld värt! Och detta är en måste-match kan man säga. Man är 7 poäng bakom United och man har inte råd att tappa fler poäng. M'boro ligger näst sist och är inne i en dålig period. Tappar man poäng här och United vinner sin nästa match så är det godnatt med titeln.

Everton - West Bromwich 1 (1.50)
Tabelljumbon WBA kommer att åka ur, och här får man inte med sig någon poäng kan jag lova. Everton är ett mycket bättre lag och speciellt på hemmaplan där man kan slå nästan vilket lag som helst i PL.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0