Hockey 21/2

Philadelphia Flyers - Pitsburgh Penguins 1
Flyers med 4 segrar de senaste 5 matcherna är i bättre form än Pitsburgh, men har dock 1-3 i inbördes möten. Så matchen är rätt så klurig att spela på. Tror dock Flyers form håller i sig ett tag till. Pingvinerna är ute på en roadie där man har 25-41 i målskillnad, inget vidare alltså.

New York Islanders - New Jersey Devils 2
Devils (14-3-0) avslutar sin lyckade roadie på Long Island där Islanders står för motståndet. 4-0 (14-6 i målskillnad) inbördes möten för Devils. Detta bör de grejja igen. Zach Parise brukar trivas rejält mot just Islanders, han har blivit MVP 3 av 4 matcher.

San Jose Sharks - Atlanta Trashers 1
Ska Atlanta rå på Sharks hemma så måste Kovalchuck & co spela på topp, och verkligen göra allt rätt, och det är inte varje match ser det direkt. Trashers har lyckats skrapa ihop poäng från de senaste 5 roadie matcherna, men här blir det inga. Sharks har 24 mål de senaste 6 matcher, vilket är bra. Lagen har inte möts sen 2007 då Sharks vann med 5-1. Sharks får också tillbaka forwardsen Jeremy Roenick, Tomas Plihal och Jody Shelley samt backen Brad Lukowich som alla varit skadade.

 

Florida Panthers - Boston Bruins 2

Boston har fullkomligt krossat lagen i Southeast Division iår, om man bortser från Caps, och har 2-0 i matcher mot Panthers. Boston är väldigt starka på bortais (21-6-4) medans Panthers bara är sisodär på hemmais (16-8-5). Bruins bröt sin 4 matcher långa förlustsvit senast och jag ser inget som talar för att dom inte vinner ikväll igen.

 

Minnesota Wild - Detroit Red Wings 2

Maskinen Detroit har gått igång på alla cylindrar igen medans Wild går väldigt trögt just nu.  Wings är ett väldigt bra bortalag (17-8-5) och man har också 2-0 i matcher mot Wild, som är okej på hemmais (17-11-4), denna säsong. Wild har släppt in 12 mål på de senaste 3 matcherna och nu möter man ett utav de bästa offensiva lagen i hela NHL. Det mesta talar för ännu en vinst för Wings ikväll.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0