Sammafattning NHL 19/2

Pittsburgh Penguins - Montreal Canadiens 1 (5-4)
Trodde matchen var över när Pingvinerna gjorde två snabba mål i början på tredje perioden och rykte ifrån till 4-2, men Montreal svarade snabbt med två mål.  Gonchars missil i mitten på tredje avgjorde dock matchen som var hyffsat jämn, litet spelövertag för Penguins. Rättvis seger tycker jag.

Philadelphia Flyers - Buffalo Sabres 1X (6-3)
Phillywilly gjorde allt rätt i sista perioden. Matchen stod länge och vägde (3-3) men Flyers drog längsta strået och kunde avsluta de sista 10 minuterna med att göra 3mål.

Ottawa Senators - Vancouver Canucks X2 (2-5)
Båda Sedin bröderna nätade i denna match, kul att se. Canucks gick upp till en fyra-måls ledning och det såg länge mörkt ut för Ottawa. Men i slutet på andra så lyckades man göra två snabba mål och fick lite vittring igen. Men man fick inte hål på Loungo, matchen slutade 5-2 till Vancouver, sista målet i tom bur.

Florida Panthers - Chicago Blackhawks 1 (0-4)
Ja, här vann Huet matchen åt Chicago vill jag påstå. Han stod på händer och räddade puckar. Avgörande 3-0 kom med fyra minuter kvar, då Florida drog en rövare och Vokoun lämnade kassen eftersom de jagade en kvittering.
Fick allt äta upp mitt tips här...

San Jose Sharks - Los Angeles Kings 1 (4-2)
Total dominans från Sharks sida under 2½ period i spel 5vs5 eller 4vs4, LA's båda mål kom i PP. Efter ungefär halva tredje perioden vaknade Kings till liv och lyckades få lite tryck i Sharks zon, dock utan resultat. Och det mest pga en storspelande Nabokov. Resultatet, 4-2, var klart i underkant om man ser till hela matchen.

Dallas Stars - Edmonton Oilers 1X (4-2)

En stabil insats av Stars som gick ifrån till 2-0 snabbt i 1a perioden. Oilers jobbade sig sen in i matchen igen och lyckades kvittera till 2-2, innan Fabian Brunnström gjorde 3-2 till Stars. Matchen slutade sen 4-2 efter en stabil sista period av Dallas. Marty Turco imponerade i Dallas-kassen och Oilers såg ganska bleka ut.