Nattens NHL

Fyra matcher i NHL inatt. Här kommer tre utav dom.

Philadelphia Flyers - Los Angeles Kings 1
Back to back för Flyers som tog en fin skalp igår natt borta mot Caps, vinst 4-2. Los Angeles är oväntat bra i år, men är inte lika riktigt lika bra utanför Staples Center, enligt mig. Tror att Flyers kommer stärkta från gårdagen och borde lyckas hålla undan för ett LA som är klart sämre på pappret.

Pittsburgh Penguins - New York Islanders 1
Pittsburgh verkar ha kommit igång nu, och man jagar slutspelsplats i Eastern. Nu möter man NHL's klart sämsta lag, både poängmässigt och på pappret. Islanders har dessutom tradat bort två utav sina bättre spelare i Mike Comrie och Chris Campoli till Ottawa. Det ska mycket till för att Islanders ska kunna rubba Pengs inatt. Klar 1a.

Detroit Red Wings - San Jose Sharks 1X
1an mot 2an i Eastern Conference. Väldigt svårtippad match där jag dock håller Wings som favorit. Sharks kommer senast från en ganska dålig insats mot Dallas där man var tillbaka pressade merparten av matchen, men ändå lyckades vinna med 1-0. Det kan man tacka Nabokov i målet för som stod för den ena jätteräddningen efter den andra. Sharks är inte lika bra på bortais som på hemmais och nu möter man ett lag som är väldigt hemmastarkt i Detroit. Wings är inne i en bra trend just nu där man har 7-2-1 på de senaste 10 matcherna, och jag tror att man fortsätter att bygga på den trenden inatt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0