Vi ångar på.

Ännu en riktigt bra NHL-natt inatt. Här följer en liten sammanfattning:

New York Rangers - New York Islanders 1 (2-1)
Som väntat tog Rangers hem detta, dock med större besvär än väntat. Islanders lyckades faktiskt pressa "storebror" ändå in till slutsignalen. Lundqvist stabil i målet och Scott Gomez med i målprotokollet igen!

Washington Capitals - Montreal Canadiens 1 (4-3 eft str)
Washington går såklart och gör en av sina svagaste hemmamatcher för säsongen när vi har målat upp dom som storfavoriter, samtidigt som Carey Price i Habsmålet gör en väldigt bra match. Tre mål i PP för Habs, och det var egentligen bara då dom skapade nånting farligt.

Detroit Red Wings - Nashville Predators 1 (6-2)
Inget snack i Joe Louis Arena. Detroit tog greppet om matchen direkt och höll sin ledning under hela matchen. Roligt med 5 st svenskmål också, gjorda av Lidström (2), Franzén (2) och Zetterberg.

Columbus Blue Jackets - St Louis Blues 1X (4-3)
Den första delen av matchen var det klar fördel Columbus som dessutom till slut gick upp till en 4-1 ledning. Blues lyckades dock jobba sig in i matchen igen, men orkade inte hämta upp 4-1 underläget fullt ut.

Kommentarer
Postat av: Thomas

Man får akta sig för Islanders när det närmar sig ett möte mot Rangers, de har faktiskt ruggigt bra statistik mot just Rangers och speciellt i Garden.

2009-02-19 @ 16:29:20
URL: http://nhl.blogs.eurosport.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0