NHL Söndag - Going green again.



Washington Capitals @ Florida Panthers
Totalt antal mål
Över 5.51.91
San Jose Sharks @ New Jersey Devils
Matchspel
San Jose Sharks1.80
Carolina Hurricanes @ Buffalo Sabres
Matchspel
Buffalo Sabres1.61

Tror på en hyffsat målrik historia mellan Panthers och Caps. Washington är i bättre form, men när det gäller back to back så finns det bättre lag. Kan bli luckor bakåt eftersom caps är bättre offensivt sett än bakåt. Green nätade för åttonde matchen irad och han är glödhet, tillsammans med 1:a linen Ovi, bäckis och Semin så kan vi nog få se lite mål. Vill inte tipsa om vinnaren här för det är rätt öppet, Florida spelar bra hemma.

Andra matchen, Devils mot Sharks. Här tror jag Sharks drar längsta strået, som jag tycker är bättre laget. Devils hade en tuff match senast mot Boston och nu möter man ett ännu bättre gäng. Öppen match på pappret kanske men West brukar ju dominera i East. Vi får se.

Carolina blev totalt utspelade av Columbus igår natt och visade inte mycket spelglädje. Nu möter man Buffalo som kommer stärkta av en skön seger mot San Jose, där man kvitterade med mindre än halv minuten kvar och sedan vann på straffar. Boost för självförtroendet.

/Jocke

***

Till kvällens matcher är vi rörande överens.

Trippel
Colorado Avalanche @ Detroit Red Wings - (1.28)
Carolina Hurricanes @ Buffalo Sabres - (1.61)
Florida Panthers vs. Washington Capitals - Over 5,5 - (1.91)
Odds: 3.94

Dubbel
Colorado Avalanche @ Detroit Red Wings - (1.28)
Atlanta Thrashers @ Anaheim Ducks - (1.48)
Odds: 1.9

Singel

San Jose Sharks @ New Jersey Devils - (1.80)


Detroit mot Colorado kan bara sluta på ett sätt. Kan inte se något scenario där Colorado skulle kunna hota ett Detroit på G.

Anaheim får antagligen en lätt resa hemma mot Atlanta, även om man aldrig kan räkna bort Atlanta's sylvassa ryssar. Är dom på spelhumör kan det kanske bli match av det här. Annars en solklar 1a!

/Chris

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0