Rough times

Ja det var sannerligen en trist NHL natt senast, men vi tar nya tag. Ikväll har vi lite roliga drabbningar.

Columbus Blue Jackets - Dallas (1X)

Fyra poängsmatch där vi tror CBJ drar längsta strået. De visade riktigt bra spel senast mot Carolina, Husse och Nash spelade kanon tillsammans och nu har man även fått en dags vila, medan Dallas kommer från en storförlust mot Chicago igår natt. Modin är skadad för CBJ och hans lederegenskaper vill man helst ha på isen. Mason startar igen för CBJ, som har spelat riktigt bra på sistone. Turco gör sin 27:e raka start i Dallas-kassen. En annan sak att tänka på är att det gjorts 29 mål de senaste 3 matcherna mellan dessa lag. Mycket möjligt att vi får en målrik historia igen. Dallas leder 2-1 i inbördes möten.

St.Louis - NY Rangers 1
Oj oj oj, hur spelar Rangers egentligen? King Henrik har det tufft just nu, och det verkar inte som han har något självförtroende längre. Han startar ikväll igen, även fast han insats mot Philladelphia senast var bedrövlig. Gomes och Drury måste få igång sitt spel om de ska ha någon chans ikväll. Gomez har inte nätat på 7 matcher och nu har även Rangers backen Paul Mara skadad. Blues utan skador. Rangers kommer bryta denna trend förr eller senare, om det blir ikväll det återstå att se, men vi tror inte ytterligare en "game on the road" är lösningen.

LA Kings - Atlanta Trashers 1X
Koooooooovalchuk! Killen är på G igen, han gjorde 3 mål på knappa 7 minuter igår för sitt Trashers och förde dem till seger mot Anaheim. Nu har man en kort resa till Los Angeles som även de har spelat bra. Kings har inga skador, och deras 1:a och 2:a kedja är ruskigt farliga, skapar mängder av chanser, deras problem är dock att få in pucken i mål. Quick startar för 10:e gången i rad för Kings, han har gjort ett bra jobb, 1.80 insläppta mål / match denna månad. 1.95 för Lehtonen i Trashers. Atlanta brukar inte vinna i LA, har bara 1 vinst de senaste 5 mötena. Tror på jämn fight, förhoppningsvis är Atlanta lite trötta och Kings grejjer detta så vårat tips går in:)

Phoenix Coyotes - Edmonton Oilers 2
Match mellan de två lagen Jocke har mest förakt att spela på. De vill säg aldrig. Statistisk sett så talar denna match för Edmonton. Coyotes har inte slagit Oilers på hemma-is sen 2006. Dock Back-to-back för Edmonton, vilket talar lite mer för Coyotes, även om Oilers inte underpresterat under dessa matcher. Samtidigt kan vi notera att Phoenix har 8 förluster på de senaste 10 matcherna. Svår match!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0