Skam den som ger sig.

Natten gick väl sådär får man säga. Överspelet i Tampa-Flyers satt fint, medans Devils och underspelet gick mindre bra. En spelmässgt ganska jämn kamp i Montreal, där både lagen dubblade sina insläppta för säsongen. 
Men vi tittar framåt istället. Det finns några intressanta matcher inatt som vi kommer titta närmare på senare ikväll.
 
Nu ger vi oss istället på lite fotboll istället.
 
Porto - Gil Vicente, Porto HT/FT @ 1,50
Ett rent och skärt statistik spel. Porto har smått fantastiska 13 raka segrar på hemmaplan, och man är obesegrade i dom 21 senaste hemmamatcherna (19-2-0) med en mplskillnad på 43-4. Det mest intressanta i just det här mötet är dock att i de 6 senaste mötena med Gil Vincente på hemmaplan har Porto haft ledningen i paus och vunnit matchen. Det som krävs är egentligen att Porto gör 1-0 i 1a halvlek, då man bara släppt in mål i 3 av sina 21 senaste hemmamatcher. Jag tror starkt på ett Porto som kommer gå ut och mosa Gil Vicente från start för att ta den vinst som tar dom upp på 1a plats i ligan igen.
 
Volendam - Almere, Över 2,5 mål i matchen @ 1,45
Här har vi ytterligare ett statistik spel. 7 av Volendams totalt 9 hemmamatcher iår har slutat med 3 mål eller mer, medans det i Almeres 8 bortamatcher iår har blivit över 2,5 mål i 7 av dessa. Totalt för säsongen ligger Volendam på 12/16 ö2,5 och Almere 12/18 ö2,5. Inbördes lagen emellan har dessutom 4/4 senaste matcherna gått över linan.
 
Sevilla - Granada, Sevilla ö1,5 mål @ 1,50
Sevilla har, som vi alla vet, spelat långt under sin förmåga i stort sett hela säsongen. I förra veckan lossnade det dock ordentligt i cupen, man körde över Zaragoza med 4-0. Förvisso ett Zaragoza med 10 man på plan majoriteten av matchen, men man såg tendenser i att anfallsspelet började lossna. Ikväll ställs man mot ett skadeskjutet Granada som parkerar på 17e plats i tabellen, och kommer att få slåss för att undvika nedflyttning. Här tror jag på en ketchupeffekt för Sevilla.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0