NHL 31 JANUARI

Sabres gjorde mig så förbannat besviken igår, eller rättare sagt Ryan Miller, som får ta på sig det sista målet med 2 sekunder kvar av förlängningen. Lightning gjorde jobbet, det gillar vi!
 
 
Blackhawks @ Wild, Blackhawks ML 1,75
Ikväll tror jag på fortsatt succé för Chicago. De leder sin division, conference och hela ligan efter 6 raka segrar. Bästa starten någonsin faktiskt för Hawks. De har spelat fantastiskt hemma som såväl borta. Nu har de haft en dags vila, och fångar Minnesota i en back-to-back situation. Blackhawks är ett lag som faktiskt spelar ganska likt hemma som borta, de är så pass spelskickliga och kan satsa på puck possession. Crawford startar i mål för Blackhawks, han har varit bra, men framförallt har Chicago spelat grym hockey och hjäpt sin målvakt. Det är egentligen inget tvivel om vilket lag som är i bäst form. Harding ställs mellan Wilds stolpar. Jag tror inte på någon utskåpning, men känns som man måste lira Chicago när dom spelar som du gör nu.
 

To the Blackhawks, it seemed odd that when the Wild were the best team in hockey last season, they chose to make a point of it before a game. To everyone in the arena.

"I think they jinxed it by announcing they were the top team," Hawks winger Viktor Stalberg said Tuesday. "We were dying laughing last year, we come in the building and they introduced them as the No. 1 team in the NHL. I never heard a team do that before."

 

Avalanche @ Canucks, Canucks 1X2, 1,88
Canucks har ofta lekstuga med Avalanche hemma, man har vunnit de 5 senaste. Nu har inte Nucks inlett denna säsong som de brukar, med full fart och mestadels segrar. Det har gått lite sisodär och framförallt har väl inte Luongo imponerat. Coloroado har varit gräsliga i PK senaste två matcherna, 7 insläppta på 12 försök. Man har riktiga problem, och jag tror inte en match mot Nucks är lösningen på problemet. Landeskog är skadad för Colorado, efter en huvudtackling av Brad Stuart (San Jose Sharks) för 4 dagar sen. Steve Downie är även han ute. För Nucks är Kesler ute sen långt tillbaka.
 
Resten lite kort....
 
Canadiens @ Senators, Canadiens ML, 2,10 
Glödhett kanadensiskt möte. Bägge lagen går b2b. Spezza ute för Sens...  Habs har flyt i spelet nu med 4 raka vinster... över 30% i PP t.ex.  Ottawa tycker jag dock matchar en bättre målvakt, samt att PK Subban inte än är spelklar för Habs. Jag tycker matchen är 50-50 och då lockar oddset på Montreal.
 
Phoenix - Edmonton...  ingen feeling...  avstår
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0