Lets do this!

Okej, fotbollen har inte gått med oss. Bayern lyckas inte kapitalisera utan gör 1-0 i 50e istället för i 1a. PL-lagen gjorde samtliga bort sig idag, Chelsea inget undantag.
 
Nya tag i nattens NHL. 2/2 satt igår, vi kör för 100% inatt igen.
 
Philadelphia Flyers @ Tampa Bay Lightning
Flyers går back to back, man hade målkalas borta mot Cats där man vann med hela 7-1. Ett tecken på att offensiven börjar sitta. Ikväll springer man på ett av dom mest offensiva lagen i hela NHL i Tampa. Tampa är alltid bra framåt, men man har visat upp en riktigt taskig defensiv hittills iår, samtidigt som målvakterna har svikit. Lindbäck är confirmed för ikväll, hans stats för iår är allt annat än imponerande (3,67 GAA / 90%). Han går troligen upp mot Bryzgalov, men efter som Flyers går b2b är det inte helt spikat än. Flyers gör tredje matchen på fyra dagar. 
NY INFO: Michael Leighton får alltså sin första start för säsongen för Flyers inatt. Det finns lättare motståndare att göra debut mot.
 
Spel; Över 5,5 mål (incl OT/SO) @ 1,83
 
New Jersey Devils @ Montreal Canadiens
Devils har inatt chansen att gå 4-0-0 i säsongsinledning. Man har i tur och ordning slagit Isles, Flyers och Caps, och har i dessa matcher visat upp en grym defensiv och bara släppt in 4 mål på dessa tre matcher. Ikväll ställs man mot ett lag man trivs väldigt bra mot på bortplan i Habs. Man är 12-2 på de senaste 14 mötena i Montreal. Habs har i sin tur öppnat säsongen på ett stabilt sätt. Även dom har visat upp ett ypperligt försvarsspel och har också dom bara släppt in 4 mål på de tre inledande matcherna. Brodeur och Price är confirmed för inatt, så vi räknar med en målsnål tillställning. Devils är på pappret ett bättre lag, och traditionens makt är stor i NHL, därför lutar vi åt fördel Devils.
 
Spel; Devils ML @ 1,91. Under 5,5 mål (incl OT/SO) @ 1,55
 
Lycka till om ni ryggar!
 
/Chris & Jocke
 
! EDIT ! Michael Leighton får sin första start för säsongen inatt för flyers!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0