Forgive and forget.

Vi tar och glömmer den här dagen. 2/4 av NHL spelen satt, men det är för dåligt, vi vet. Fotboll verkar ju tydligen vara en sport vi inte ska ägna oss åt. Men till vårt försvar så förlorar Lazio en match dom vinner nio gånger av tio annars. 
 
Nog med ursäkter. Mot nattens NHL-omgång!
 
Chicago Blackhawks @ Columbus Blue Jackets
Här har vi alltså ett Hawks som öppnat säsongen med full pott, 4 raka segrar, mot ett CBJ som inte bara har den yngsta truppen i NHL, utan också den klart sämsta. Chicago har imponerat otroligt mycket hittills. Man började med att krossa regerande Stanley Cup-mästarna Kings i öppningsmatchen och har bara trummat på efter det. Man har i tur och ordning slagit Phoenix, St Louis och Dallas. Och att den vinstraden ska bli ett hack längre inatt ser högst troligt ut. Crawford (CHI) och Mason (CBJ) är båda confirmed för inatt. Mason har en start sedan tidigare iår, men där imponerade han inte alls. 5 insläppta mot Coyotes är inte bra, och inte blir det lättare mot ett skarpskjutande Hawks.
 
Spel; Chicago ML @ 1,73
 
St Louis Blues @ Dallas Stars
Precis som Hawks har Blues öppnat säsongen väldigt optimistiskt. Man har 3-0-1, där den enda förlusten kom mot just Hawks. Ikväll ställs man mot ett Dallas som öppnat 2-1-1, men har dragit på sig en del skador. Jagr, som gjorde 2+2 i öppningsmatchen, är borta precis som topp 6-centern Derek Roy. Ikväll vilar man dessutom Lehtonen i mål och startar Nihlstorp. Han går upp mot Jaroslav Halak, och där lägger jag kappen på minst 65-35. Detta då alltså mot ett sällsynt målglatt Blues, som redan mäktat med 16 mål på 4 matcher. Solklar fördel Blues.
 
Spel; Blues ML @ 1,65
 
Lycka till om du ryggar!
 
/chris

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0