Comeback. Igen.

Abstinensen efter NHL-betting har varit total. Nu är det äntligen igång igen, och nu ska vi faktiskt göra ett försök att hålla lite liv i den här bloggen,
 
Mycket har hänt sedan sist. Jocke har varit i Kanada, och sett NHL på plats, och tillbaka och har nu landat i Bergen, Norge. Chris följde kärleken och landade i Norge han också, närmare bestämt Oslo. Men det här skiter väl ni i.
 
Nu mjukstartar vi lite, tycker jag,
 
Natten bjuder på hela tio matcher, och jag ska försöka plocka fram det jag tycker är spelvärt.
 
Nashville Predators @ St Louis Blues
Blues har öppnat säsongen på ett riktigt stabilt sätt. Man slog Wings i premiären med hela 6-0, om det säger mer om Wings än om Blues låter jag vara osagt, men imponerande är det. Man fortsatte med att slå Preds i OT borta, och var sedan väldigt nära att ta poäng borta mot Hawks (förlust 2-3). Men alla vet ju att Blues är ett hemmalag. Raden från ifjol löd 30-6-5 hemma i St Louis. Preds går 'sådär' hittills. 1-0-2 där första vinsten kom borta mot Wild, en match där Preds fick slita rejält och hade en del tur när man fick med sig 2 poäng. Halak och Rinne är båda confirmed för inatt, 55-45 i kappe till fördel för Rinne. 
Spel: Blues ML @ 1,55
 
New York Rangers @ Philadelphia Flyers
Det här kommer att gå fort. Flyers 3 raka förluster, man har inte ens vart nära. Rangers tog säsongens första seger mot Boston härom natten, och nu ha man chansen att hitta lite flow. Gaborik hattrick senast, glödhet! Rangers har lätt för Flyers, 6 raka segrar. Flyers också väldigt skadeskjutet just nu. Briere och Pronger borta sedan tidigare, och nu har man Hartnell borta pga skada och Coutorier avstängd. Lundqvist confirmed, Bryzgalov inte, men det lutar åt att han kommer vakta målet ikväll. 65-35 i kappe.
Spel: Rangers ML @ 1,91
 
Phoenix Coyotes @ San Jose Sharks
Phoenix är ett profillöst gäng, som när Mike Smith inte vaktar kassen har svårt att vinna. Det gör han inte ikväll, och att Yotes ska kunna vara i närheten av ett Sharks som ser starkare ut än på länge, dessutom hemma i sharktank, ser jag som högst otroligt. Yotes vann senast hemma i Arizona mot Columbus, det enda lag i hela NHL som är än mer profillöst än Yotes själva. Sharks har mosat sina två moständae hittills oh kommer göra detsamma inatt.
Spel: Sharks rak @ 1,80
 
Det var vad jag hann vaska fram ikväll. Lycka till om ni tar rygg!
 
/chris

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0