NHL all the way

Troliga ikväll...

LA Kings - Vancouver 1
Här tror jag Kings som spelar rätt bra på sistone (4wins senaste 5) tar hem segern. Canucks har inte övertygat de senaste matcherna, även om man vunnit ett par matcher så har man räddats av sin stjärna och kapten Roberto Luongo. Men ikväll spelar han inte pga en revbensskada. Canucks är heller inte samma lag på bortais (1-4-1) som på hemma (5-2-0).

Boston - New Jersey 1x
Yann Danis i sin första match för säsongen.. och då mot Boston. Man har haft lättare uppgifter. Nu saknar iofs Boston Savard och Lucic, men andra spelare har verkligen stått upp och levererat i duons frånvaro. Back to back för Devils som får det tufft här då Boston är riktigt utvilade. Vezina Trophy vinnaren Tim Thomas startar i Boston, som haft en ganska segstartad säsong... men som har en j*vla potential. Jay Pandolfo och Paul Martin saknas i NJ.

Nashville - Chicago 2 
Chicago får tillbaka Brent Seabrook, mycket viktigt. Huet tycker jag har spelat bra och känns pålitlig förtillfället. Han har bara släppt in 1 mål på de två tidigare mötena denna säsong mot Nashville. Arnott och Tootoo fortfarande borta för Nashville som även spelar första hemmamatchen på ett tag, vilket ofta kan vara lite svårt då flesta lag vill föra spelet på hemmais till skillnad från när man spelar borta. Observera att Chicago har tagit båda mötena i år, 3-1 borta och 2-0 hemma.

Altanta - Washington 2
Capitals spelade bra sista halvan mot Flyers, vände och vann. Sånt tar man med sig... Ovechkin och Bäckström och Semin svarade på kritiken och levererade, 4 mål och 5 assist tillsammans. Kan mycket väl bli fortsättning på det här. Atlanta får spela utan Kovalchuck, sin kapten och största stjärna som gjorde 2 mål i det första mötet för någon vecka sedan. Antropov listad som questionable och är han borta oxå så får dom det tufft...

Tampa Bay - Ottawa x2
Ottawa ser bättre och bättre ut, medan jag tycker Tampa är lite svåranalyserade. Väldigt mycket upp o ner för deras del. Spezza, Alfredsson, Fisher, Michalek och Foligno ser väldigt bra ut för Ottawa... dom kan lätt fixa detta. Man möttes ju för två veckor sen och då slaktades Tampa med 7-1. Lär inte bli dom siffrorna ikväll, men tror fortfarande på bortavinst. Elliot fortsätter i Ottawa kassan, och han gjorde tydligen ett bra jobb igår enligt dom rapporter jag läst. Riktigt bra odds för bortavinst.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0