Inga sura miner

Habs - Islanders 1 (-1,0) 2.30
Habs tog senaste mötet med 5-1 för någon vecka sedan. Tror på repris här då Islanders inte trivs mot Montreal, 8 av 10 möten har slutat med vinst för kanadensarna. Habs dessutom lite på en run nu, med 3 raka vinster, bra för självförtroendet. Tycker Habs har bättre offensiv, defensiv och målvakt då DiPietro är skadad för Islanders. Enda hotet är Islanders powerplay... dom har i övrigt mycket att jobba på....
Doug Weight, Jeremy Reich, Trent Hunter och Rick DiPietro saknas fortfarande för Islanders. I Montreal är Markov, O'byrne borta sen tidigare. Marc Andre Bergeron (gammal Islanders lirare) ser ut o va precis det Habs signa honom för, som en replacement för Markov..  senaste matchen mot Islanders stod han för flera poäng.

Rangers - Coyotes 1 (1.95) och under 5,5 (1.85)
Rangers har släppt in 16 mål på 3 matcher, vilket kanske talar emot detta spel. Dock är det något man pratat mycket om och dessutom jobbat mycket med på träningar. Tror vi kan förvänta oss en förbättring hos Rangers ikväll. Man möter ett lag som släppt in näst minst mål i NHL, men man gör heller inte så mycket mål framåt. 7 av 10 möten har slutat under 5,5. Phoenix togs ned på jorden igen senast av Kings... som jag tycker liknar Rangers med sin snabba spelstil.. det är offensivt snabbt och rakt på mål.. I mina ögon bör Rangers fixa det här efter ett par matcher där man förlorat lite snöpligt.. Det är ett lag men en jäkla potential. PP och PK ser fortfarande fint ut för Rangers. Tortorella bänkade Dubinsky och Higgins i 3e perioden mot Montreal då dom orsakat två turnovers som Habs gjorde mål på, så förvänta er ett mer försiktigt Rangers ikväll, där jag tror man är tightare i försvaret.

Indianarn
Chicago - Minnesota 2 (3.45) X2 (1.95)
Havlat tillbaka i Chicago, som han tycker misskötte kontraktsförhandlingarna innan han flyttade till Minnesota. Tror nog han är skapligt sugen för lite vengeance. Minnesota som annars har en bedrövlig form på bortaplan, 7 raka torsk kan kanske knipa 2p här då Chicago inte varit lika heta de senaste matcherna. Värt att notera är att Minnesota brukar ha lätt för Chicago, man har tagit 7 av senaste 10 möten, och är 22-8-1 all time. Toews och Seabrook borta för chicago... Även Hossa, Eager och Burish sen tidigare. Jag ser ju Bäckström som en bättre målvakt än Huet, helt klart..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0