God dag


2/3 inatt.

Canes med en 2-0 ledning efter 6minuter borde kunnat täppa till bättre bakåt. Men det har varit lite av NHL's signum denna säsong, väldigt många comebacks. Man är inte säker med en 2-0, 3-0 och till och med 5-0 ledning ibland (Chicago - Calgary 0-5, slutade 6-5).

Inatt är det FEMTON matcher, riiiiiiiktigt roligt.


http://www.youtube.com/watch?v=iFLbg-PnMeQ Kolla här, Jonathan Toews får sig en riktigt smäll... lite problem o ta sig till bänken eller vad säger ni? haha



Spelar idag

Sampdoria - Bologna 1 (1.50)
Formsvagt Bologna åker och möter ett glödhett Sampdoria på bortaplan. Tror på hemmaseger idag.

Chelsea - Blackburn: Bortalag under 0,5 (1.55)

Tror inte Blackburn gör mål idag, dom har inte varit bra i år och Chelsea har den bästa defensiven tillsammans med Manchester United. På Stamford Bridge är man dessutom mycket, mycket täta.

Sevilla - Espanyol 1 (-1,0) (2.25)

Inte mycket o snacka om egentligen, Sevilla i mycket god form kommer vinna här, frågan är bara med hur många bollar.

Färjestad - Luleå 2 (3.50)
Ryggar Akim på rekatochklart. Högt spelvärde här. FBK är starka hemma, visst, men Luleå tycker jag imponerar rejält och har god chans här. 3,50 är ett högt odds och måste spelas.

Fuendlabrada - Etosa Alicante: Hemmalag över 84,5 poäng (1.87)
Spansk basket, ryggar en kille på RK. Fuendalabrada är ett mycket bättre lag som inlätt säsongen fint, snittar 83p per match och nu möter man ett mycket sämre lag som förlorat med ganska stora siffror på sistone.

Chievo - Milan 2 (2.05)
Milan som kanske lite förvånande slog Real Madrid i veckan tror jag tar 3 poäng här. Segern senast gav säkert en riktig moral boost , som jag tror var nödvändig. Milan måste nästan vinna för att inte tappa för mycket till topp 4. Oddset gör det spelvärt tycker jag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0