Tankar kring natten...

Man var rätt ute inatt ang. hockeyn, förutom Edmonton matchen där jag inte tyckte deras offensiva spel var det bästa jag sett från dem. Tråkigt att Khabibulin fick kapitulera redan efter 1minut, han var nog lite nervös... han har ju som bekant spelat i Chicago under 4 säsonger. Dock spelade han upp sig och stod för några riktiga fina räddningar under matchen. Sharp, Kane och Toews var bra som vanligt, speciellt Sharp som såg sjukt pigg ut. Riktigt bra stämning som vanligt i United Center... Chicago är och förblir svårslagna där.

Kung Henrik räddade Rangers inatt... hans fenomenala räddning vid 1-0 finns att se på NHL.com.

Ducks tog sin revansch, såg inte matchen tyvärr, men en 3-1 ledning var nära att bli 4-1 (som förövrigt var mitt tips), men blev till slut 3-2 då Wild reducera under sista spelminuten. Minnesota kommer ha fortsatta problem tills man får tillbaka sina skadade spelare. 3-2 mot ett Wild som spelar som dom gör är inget o hänga i granen, Ducks kan bättre än detta.

Penguins ångar på precis som Rangers.... imponerande roadie.. 5e matchen på 8 dagar och man vinner mot ett Carolina som hade bra publikstöd i ryggen. Man hade 2-0 och borde kunnat behålla den ledningen men man slarvade lite mot slutet. Pengs fick ett gyllene läge att avgöra, då man med 3½ minut kvar fick ett PP, men man lyckades egentligen bara skapa en farlig chans och då missade man mål. Chris Kunitz straffhjälte!