Champions League ikväll..



Barcelona - Rubin Kazan 1 -1,0 (1.35)
Zlatan vilade senast, det tyder på att man vill ha 3p här mot Kazan. Barca är som alla vet klasser bättre än Kazan som visserligen tog 1p mot Inter, man gjorde det bra även om Inter  spelade med 10 man stor del av andra halvlek. Men här ska det egentligen inte vara något snack, Barcelona hemma är en mardröm och det blir väl 3-0 eller något sånt.

Inter - Dynamo Kiev 1 (1.35) Under 2,5 mål (1.95)
Inter slakta Genoa senast med 5-0, imponerande. De har startat med två kryss i CL och nu behöver man en vinst för att hänga med Barcelona vidare från gruppspelet. Milito, Eto'o och Cambiasso är tveksamma för spel. Under 2,5 och hemma seger är logiskt, troligt och spelbart.

CSKA Moskva - Man Utd X (3.25) och under 2,5 mål (1.70)
United brukar spela ganska defensiv fotboll på bortplan, men fortfarande kontrollerande. Jag tror matchen kan sluta 1-1 eller liknande. CSKA kommer försöka gå mot en seger, men mot lag som United så blir det svårt. Dom har kanske världen bästa defensiv och här tror jag på ett kryss. Ryan Giggs, Wayne Rooney, Patrice Evra, Ji-sung Park och Darren Fletcher flyger inte med till Moskva och United har viktig match i helgen mot Liverpool, därför tycker jag krysset är befogat. Matchen spelas imorgon Onsdag.


Liverpool - Lyon 1 (1.75)
Egentligen tycker jag inte Liverpool visar någon spelglädje över huvudtaget, dock gör inte Lyon det heller. Samtidigt så får Liverpool tillbaka Steven Gerrard som är lagets kärna. Dock är väl denna match den jag är mest orolig för faktiskt. 1,75 för en hemmaseger på Anfield är bra betalt.

Chelsea - Atletico Madrid 1 (1.33) alternativ -1,0 (2.00)
Madrid med kanske lite trötta spelare? Landsslagsfotboll och sen torsk i helgen i ligan. Och nu direkt till London för att möta maskinen Chelsea. För det första är Chelseas trupp äckligt mycket bredare än Madrids, för det andra så tror jag inte Chelsea kommer ha några som helst problem att hålla koll på Forlan, Aguero och allt vad dom heter. Dom har för duktiga och spelskickliga backar. Sen tror jag Madrid spelarna fysiskt sett inte kan stå emot Chelseas ångvält under 90minuter. Fasta situationer kommer bli ett helvete för At. Madrid. -1,0 för 2.00 pengarna är riktigt lockande också.

Blandas i diverse former...

På rekatochklart har ni flera trevliga och intressanta spelformer till kvällens matcher.



Ryggar RK's rek, Nottingham Forest - Barnsley 1 (1.75)



Sitter och funderar på överspel på matchen DIF-HV... 1.95 till över 5,5... Lite lockande är det ju allt.




Jag kommer rygga Herr Pricehunter på rekatochklart ikväll.

Blackpool - Sheffield United 1 (1.75) Pengarna tillbaka vid oavgjort.
Shieffield saknar 10 startspelare, har 3 raka bortaförluster medan Blackpool imponerar hemma med 4 vinster och 2 oavgjorda på 6 spelade. Spelar relativt stor insats.



Dags o dra till gymmet nu, peace out.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0