NHL

Tråkigt dåliga Boston är på blålinjen utan Savard..  en blek insats av laget igår samt en riktigt bra insats av Roloson i Islanders målet. Annars var jag rätt ute med resten av tipsen..  Ändå tråkigt när jag hade en trippel som Boston förstörde. När ska den beryktade Chris göra comeback i bloggen igen? Jag har fått stå för snacket nu i ett par månader...

01:30 Senators - Maple Leafs 1x Över 5,5
Svårbedömd populär match i Kanada. Båda lagen har tveksam form.. Toronto med 3 raka torsk nu och Senators med bara 3 vinster senaste 10 matcherna. Tror ändå Ottawa kan höja sig ett snäpp här, man vann skottstatistiken mot Rangers senast med 36-28 men lyckades inte riktigt ta till vara på powerplayen. Man spelar helt okej på hemmaplan. Nu möter man Toronto som inte har ett fungerande PK. Toskala ställs också i mål, han har inte varit bra denna säsong. Leclaire i Ottawa... liten fördel hemmalaget där. Toronto har ett bra fungerande powerplay och det kan resultera i mål då Senators har haft defensiva problem på sistone. Tror ändå på Ottawa i slutändan... tror dom taggar till inför denna.

02:00 Predators - Sharks 1 (+1,5)
Nashville äntligen hyfsat skadefria och man ångade på REJÄLT senast mot Montreal, 35 skott mer än Montreal var nytt klubbrekord. Sharks vann senaste mötet 4-3 för nån vecka sen i HP Pavillion Centre. Nu revanschdags, i Preds byggnad... Tror inte vinstmarginalen rinner iväg för något av lagen. Förhoppningsvis ställs Pekka Rinne i mål, han tog alla 20 skott senast och borde känna sig bra.. då tror jag Nashville minst tar ett X.

03:30 Flames - Avalanche 1 & Över 5,5
Flames ser väldigt fina ut, men nu är det första hemma och alltid ett orosmoment. Dock var Avalanche ruskigt dåliga mot Canucks senast och Anderson blev utbytt. Flames har inte ännu sagt vem som står ikväll... mkt möjligt att Kipper får vila då finns det hopp för lite mål, för han har varit alldeles strålande. Avs kommer helt klart göra en bättre prestation men ser inte att dom ska kunna hota Flames här ändå.. man möter ett riktigt bra hemmalag som dessutom är i bra form. Avalanche har efter en kanon start nu bara 2 segrar på 7 försök, och har dessutom släppt in 15 mål på 3 matcher. Dock kommer jag avstå överspelet om Kiprusoff ställs i mål.

Skumpatipset
Rangers - Capitals 2 ML (Drury o Dubinsky borta, Ovie tillbaka.. 2-3 caps)
Rangers - Capitals Under 6 (Lunkan stänger igen ganska bra, när caps ångar på)
Canadiens - Canes Under 6 (Price nollar Canes, samtidigt som Habs har problem med målskyttet)
Preds - Sharks 1 ML (Skadefria Preds var bra senast, Rinne stjäl matchen åt hemmalaget)
Flames - Avs 1 -1,5 (Här är det skillnad i form... helt klart)
Sens - Leafs 2 ML (Matchen avgörs i förlängning där Kessel trycker dit den... bra odds)






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0