Slutspelslottning - Elitserien

Summering:

Färjestads BK - Brynäs IF
Linköpings HC - Skellefteå AIK
Frölunda HC - Luleå HF
HV71 - Timrå IK


Så här kommer det att se ut på torsdag alltså, när slutspelet drar igång, och lagen som slutade på plats 5-8 i serien börjar på hemmaplan. Det kommer att bli en väldigt rolig vår, kan man lugnt påstå. Vi ser fram emot flera tighta serier, där jag tror att Färjestad och Linköping bör få dom lättaste resorna.


***

Den sista av de fyra kvartarna spelas alltså mellan:

HV71 - Timrå IK
Oväntat möte, då de flesta hade trott att Luleå skulle vara det lag som fanns kvar när HV skulle få "välja". Kent Johansson tycker det ska bli kul att möta Timrå då de hade en rolig semifinalserie förra året. Challe Berglund i Timrå pratar en hel del om "revansch".

***

Den tredje kvartsfinalen kommer att spelas mellan:

Frölunda HC - Luleå HF
Kvällens första skräll har kommit. Frölunda väljer alltså Luleå istället för Timrå, som bör vara ett sämre lag. Dahlén förklarar att Timrå var det enda lag som de verkligen inte ville möta. Mycket prat om Honkens viktiga roll i FHC i slutspelet, men Dahlén väljer att tona ner det hela.

***

Andra valet är klart nu!

Linköpings HC - Skellefteå AIK
Slavomir Lener säger att LHC helst hade velat ha Luleå, men att det ju inte gick. Deras andra val hade varit Brynäs, fortsätter Lener, men dom tog ju Färjestad.

Nu väntar vi med spänning på Frölundas val, Luleå eller Timrå.

***

Nu har det satt igång. Jag kommer att uppdatera bloggen allt eftersom valen trillar in. Färjestad är först ut, sedan Linköping, sedan Frölunda och till sist HV71.

Första valet har redan fallit:

Färjestads BK - Brynäs IF
Samuelsson motiverar med att Färjestad har spelat väldigt bra mot Brynäs i år, samt att Brynäs har väldigt svårt borta mot Färjestad.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0