Nattens NHL

Vi lyckades pricka in gårdagens match mellan Avs och Islanders, 4-2 till Isles. Grattis till er som tog rygg på det tipset!
Lite fler matcher inatt dock, så vi sätter väl igång...

San Jose Sharks - Dallas Stars 1
Stars är på väg mot sin 6e raka förlust, något som inte har hänt på över 13 år, efter 5 raka hemmaförluster, varav en mot Sharks (0-1 den 23e feb). Nu hoppas man kunna bryta den trenden borta mot... Just det, 1an i Eastern, San Jose Sharks som man har 0-4 i matcher mot i år. Nabokov på väg tillbaks efter att ha missat senaste matchen mot Montreal, men fortfarande osäkert om han står ikväll. Kan inte hitta någon anledning till att spela något annat än en 1a här.

St Louis Blues - Detroit Red Wings x2
Vi gillar ju Wings, det är ingen nyhet. De fick storstryk mot Nashville senast (8-0) även fast man vann skotten, och jag tror man är rätt så revanschsugna och visa vilket lag som är bäst i NHL. Hossa tillbaka, det är ett plus. Blues har spelat bra på sistone men tvelsamt man orkar med Detroit inatt. Tror enda chansen för Blues är om Osgood skulle falla ihop totalt, samtidigt som Mason spelar bra. Osgood har 7-1-2 mot Blues totalt, och Conklin 3-0-0, så Detroit brukar vinna. Garderar med ett kryss eftersom Blues har 4-0-1 senast 5 matcherna, och har fått till ett par förlängningar innan mot Wings. Utgångstips 2.

Nashville - Edmonton 1
Sjuk effektivitet senast mot Wings, 8 mål på 25skott eller något sånt var det. Kanske kan skylla lite på målvakterna i Detroit, men Nashville har höjt sig ett snäpp på sistone, det är inget snack om saken. Man har 10-1-0 mot Edmonton, och nu skiljer endast 1 poäng mellan lagen i tabellen, precis under slutspelssträcket. Viktigt möte för båda, men tror på hemmaseger!

Boston Bruins - Philadelphia Flyers 1x

Boston vann senaste mötet med 3-1 i Philadelphia, och då var man bättre tycker jag. Philly är säkert revanschsugna men det är svårt att vinna i Boston. Boston är näst bäst i NHL på hemmaplan, med 21-4-5.  Kan möjligen se denna match gå till förlängning då det finns potential i Flyers, men utgångstipset är en etta!

Resterande utan motivering...

Atlanta Trashers - Florida Panthers 1X

Columbus Blue Jackets - LA Kings 1

Washington Capitals - Carolina Hurricanes 1

Ottawa Sensators - Calgary Flames 1X

Tampa Bay Lightning - Pittsburgh Penguins x2

Chicago Blackhawks - Anaheim Mighty Ducks 1x

Vancouver Canucks - Minnesota Wild1

San Jose Sharks - Dallas Stars 1


Vi fyller på med fler matcher under kvällen...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0