En okej kväll.

Hade en godkänd kväll igår. Matchen det felade på igår var en riktig upset där Caps förlorade hemma mot Panthers med hela 2-6. Theodore hade en mindre lyckad 1a period, 4 insläppta mål, och byttes således ut. Caps fick annars en drömstart med mål av Alexander Semin redan i den 2a minuten. Panthers var dock det bättre laget sett till hela matchen och vann till slut rättvist. Positivt ur svenskögon sett var dock att "Bäckis" utökade sin poängsvit till 10 matcher, alltså nytt personligt rekord i NHL.

Bara en match i NHL inatt, Colorado Avalanche @ N.Y. Islanders, och vi återkommer med en liten genomgång av den matchen senare ikväll. Vi följer också slutspels-"lottningen" i Elitserien ikväll och kommer att uppdatera bloggen allt efter det att lagen väljer motståndare.