NHL

Toronto - NY Islanders 1 (2.15)
Detta känns som ett sunt spel. För det första så är Islanders inte ett lika bra lag i grunden, dessutom såg Toronto riktigt bra ut senaste medan Islanders är inne i en liten tuff period, 3 förluster senaste 4. Islanders har även nya skador på ett par viktiga kuggar i maskineriet, Bergenheim och Jackman. Sen tidigare finns Flood, Martinek, Reich, Sutton och Weight på samma skadelista. Toronto är 29-8-1 dom senaste 38 mötena mot Islanders så det är inte varje dag Islanders tar poäng här. Toskala mot Roloson, där den senare kanske kan ses som stabiliare för tillfället, men jag tror fortfarande hårt på Toronto.
 
Colorado - Minnesota X2 (1.70)
Wild ser faktiskt bra ut nu och ikväll får man tillbaka viktige Cal Clutterbuck. Man har varit way better than Avs dom tidigare 2 mötena. Man har redan två vinster denna säsong mot Colorado och jag tror på en tredje här. Bäckström väntas stå för Minnesota medan Budaj får chansen för Colorado då Anderson är skadad. Där vinner bortamålvakten även om han inte varit superhet än. Raka tvåan är intressant till nästan 3 gånger pengarna. Första hemma för avs efter 5 matcher lång roadie... alltid lite klurigt då man ska försöka föra spelet på hemmaplan efter 5 matcher av en annan typ av mentalitet.

Hawks - Rangers 1 (1.85)
Hawks kommer här med 3 dagars vila och borde kunna komma ut starkt mot ett riktigt just nu bortasvagt Rangers. Rangers har bara gjort 9 mål på dom senaste 5 matcherna, och det är riktigt riktigt illa. Lundqvist är den som räddar Rangers i de flesta matcherna, men här kommer det ju såklart bli svårt. Inga bjudodds här inte men klart spelbart.

Kommer nog ytterligare en eller ett par till matcher senare..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0