NHL

Chicago - Nashville 1 (1.85)
Toppmöte i central divison, där ett Nashville som var rykande hett för någon vecka sen nu åkt på 2 förluster. Preds har släppt in 9 mål senaste 2 matcherna och det är självklart oroväckande. Enda positiva är att man lyckades med att göra 4 mot Minnesota senast. Det blir förmodligen Ellis mot Huet i kassarna inatt, ser det som ganska jämnt. Hemma i United Center är Chicago urstarka och man har endast 2 förluster på 14 matcher.
Blackhawks är i stort sett skadefria och bör komma utvilade och taggade till detta möte. Man har även en dags längre vila än Preds. GO HAWKS!

Devils - Tampa 1 (1.90)
Tampa har typ 3 vinster på 16 försök eller något sådant mot Devils. Dessutom får Devils tillbaka Oduya och Pandolfo verkar det som, plus där. Hedmans gäng får det svårt här, möjligen kan Nittymääki göra uppgiften aningen svårare för Jaq's gäng men jag tror att ettan är hyffsad säker. Brodeur tror jag revanscherar sig efter 5 insläppta senast mot Canucks.

Minnesota - Ducks 1 (2.20)
Selänne utanför Ducks line idag, och Clutterbäck för Wild. Wild har 21 vinster på 29 försök hemma mot Ducks så det är itne varje dag Ankorna åker hit o tar poäng. Dessutom tycker jag Wild börjar se bättre ut samtidigt som Ducks fortfarande har riktiga problem ute på roaden, bara 2 vinster i år. Hyfsade odds för hemmasegern, stod i 2.20 tidigare men finns nu till aningen lägre.

Spelade spel 38
Vunna spel 24
Förlorade spel 14
% Rätt 63%
% Fel 37%
Genomsnittligt odds 1,9625


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0