NHL

Lite snabbt ikväll med dom matcher jag tänker lira..

Pittsburgh - Colorado 1 (1.70)
Out of conference men tror ändå på Penguins här. Colorado hade en tuff match igår mot Florida som gick till straffar. Budaj ställs förmodligen i kassen för Avs, då Anderson har en huvudskada, och då blir det genast större vinstchans för Penguins. Fluery står i ikväll för Pengs... Hejduk fortfarande borta för Colorado

Kings - Senators 1 (2.05)
Senators är ute på en svår roadie, där man senast åkte på däng mot San Jose. Det var en rivalitetsmatch mot Dany Heatley som lämnade Ottawa i somras. Ottawa var aldrig riktigt med i den matchen och jag tror även dom får svårt mot unga starka Kings. Viktige Neil fortfarande borta för Sens.. dessutom skrevs det om att sens lirarna var ute o festade hårt efter förlusten mot sharks.

Sharks - Blues 1 (1.70)
Nabbie står i Sharks, medan Blues fortfarande inte tillkännagett sin målvakt. Sharks tycker jag är NHL's formstarkaste lag medan Blues haft problem en längre tid. Backarna Eric Brewer och Carlo Colaiacovo saknas i Blues.. minus! Sharks vann senast i november borta med 3-1.

Washington - Florida Under 5,5 (1.95)
Caps utan Ovechkin, Semin, Morrisonn, Knuble, Gordon och Poti. Tror detta påverkar laget offensivt sett rejält. Florida kommer från en match igår, och back to back är man inte världens bästa lag. Varlamov i capitals har varit bra i år.

snabbare...

Coyotes - Flames 1x (1.65) & Under 5,5



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0